Kongelige22. marts 2018

Hasarderet: Kongehus-chauffør kørte over 150 km/t på Storebæltsbroen

Prinsesse Maries chauffør overholdt i allerhøjeste grad ikke hastighedsgrænserne, da han kørte prinsessen hjem fra Odense. Ifølge Ekstra Bladet nåede hastigheden op på over 150 km/t på Storebæltsbroen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/marie_i_bil.jpg
 (Foto: All Over Press)

Speeder-foden blev trådt gevaldigt i bund, da prinsesse Marie i går skulle hjem fra et arrangement Odense.

Faktisk havde prinsessens kongelige chauffør så meget fart på, at fartgrænsen blev overtrådt med over 50 kilometer i timen.

Ifølge Ekstra Bladet kørte kronebilen over 150 km/t over Storebæltsbroen, og her er det som bekendt kun tilladt at køre 110 km/t.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/marie_i_bil.jpg
 (Foto: All Over Press)

Prinsesse Marie havde åbenbart travlt med at komme hjem fra Odense i går. Arkivfoto: All Over Press

Ekstra Bladet har været i kontakt med et vidne, der har optaget en video af den hasarderede kørsel, som kronebilen foretog.

- Kronebilen kom blæsende forbi. Jeg vil vurdere, at den i hvert fald kørte mellem 150 og 160 km/t t - i nogen perioder var den over 160. Det var fuldstændig uforsvarligt, fortæller manden, der ønsker at være anonym, til Ekstra Bladet.

Udover Marie og chaufføren var der ifølge Ekstra Bladet også en mørkhåret kvinde i bilen.

Kongehusets kommunikationsafdeling understreger over for Ekstra Bladet, at kongehusets kronebiler ikke skal høre hurtigere, end fartgrænsen tillader.

- Kongehusets chauffører skal naturligvis overholde færdselsloven, og der lægges vægt på god trafikkultur som en del af den ønskede adfærd, som ansat i Kongehuset. Konkrete hændelser håndteres internt, udtaler kongehusets kommunikationsafdeling til Ekstra Bladet.

Det er ikke første gang, at kongehuset kommer i mediernes søgelys som følge af Storebæltsbroen.

Tilbage i januar 2015 endte kronprins Frederik i noget af et stormvejr, da det kom frem, at han to gange havde passeret en lukket Storebæltsbro – uden at have fået den fornødne tilladelse til at passere den lukkede bro.

Sponsoreret indhold