Kongelige22. marts 2024

Kong Charles roser Kate: Jeg er stolt af hende

Kongen roser prinsesse Kates mod og åbenhed i en personlig besked fra Buckingham Palace
Kong Charles er stolt af prinsesse Kate, som fredag aften har fortalt om den kræftsygdom, der har holdt hende væk fra offentligheden i en længere periode.
Kong Charles er stolt af prinsesse Kate, som fredag aften har fortalt om den kræftsygdom, der har holdt hende væk fra offentligheden i en længere periode.
 Foto: Daniel Leal/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Se videoen: Prinsesse Kate afslører kræftsygdom

Buckingham Palace har udgivet en pressemeddelelse ovenpå fredagens chok nyhed om, at prinsesse Kate er ramt af kræft.

I beskeden fortæller kongen, at han er stolt af prinsesse Kate for hendes mod i den nyligt offentliggjorte video, hvor hun fortæller verden, at hun er ramt af kræft.

Det skriver Sky News.

Kong Charles kalder i beskeden Kate for sin "elskede svigerdatter". Der er da også forlydender om, at kongen besøgte Kate under sin indlæggelse.

Det er ikke længe siden, at Kong Charles selv blev behandlet for kræft. Det skulle angiveligt være under hans egen indlæggelse, at han var forbi sygesengen hos Kate.

I pressemeddelelsen fortæller Buckingham Palace samtidig, at kongen er i tæt kontakt med Kate Middleton.

Prinsessen af Wales delte fredag en video på Instagram, hvor hun fortæller, at hun blev diagnosticeret med kræft efter en operation tilbage i januar måned.

Efterfølgende fandt lægerne ud af, at hun var ramt af kræft – siden har hun modtaget behandling for den skræmmende sygdom. I videoen fredag fortæller hun, at hun hver dag bliver stærkere.

Både kongen og dronningen har givet udtryk for, at de vil fortsætte med at omgive hele familien med kærlighed og støtte i denne udfordrende tid.

Sponsoreret indhold