Kongelige21. december 2020

Kate og Williams jul ødelagt af coronavirus

En muteret coronavirus har gjort, at London og store dele af det sydøstlige England er blevet lukket helt ned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega721580_001.jpg
 Foto: MEGA

En coronavirus-mutation, der er mere smitsom, breder sig lige nu i det sydøstlige England, og derfor er regionen - herunder hovedstaden London - løftet til niveau fire i Storbritanniens coronaberedskab.

Det er det øverste niveau og indbefatter blandt andet et rejseforbud, og at det er forbudt for husstande at blande sig.

De strenge restriktioner medfører også, at prins William og hertuginde Kates juleplaner hermed er ødelagte. Det skriver Daily Mail.

Allerede i starten af december meldte det britiske hof ud, at den royale families traditionsrige jul i Sandringham var aflyst - for første gang i 33 år - og derfor var det Kate og Williams plan at holde jul med hendes familie i Bucklebury, Berkshire.

Her var det planen, at parret og deres tre børn skulle fejre jul med hendes forældre Mike og Carole, samt hendes søster Pippa, hendes mand James og deres søn Arthur.

Men i går blev regionen, hvor de bor, hævet til niveau fire, og derfor er det ikke muligt for familien at holde jul sammen.

Dronning Elizabeth og prins Philip kommer til at holde jul for sig selv i Windsor Castle, mens prins Charles og hertuginde Camilla holder jul på deres landsted Highgrove House i Gloucester sammen med hendes to børn og fem børnebørn.

Sponsoreret indhold