Kongelige16. april 2020

Så streng er Kate Middleton med børnenes skærmtid

Hjemme hos William og Kate skal ungerne ikke forvente at få lov til at dyrke særlig meget "Gurli Gris"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kate_middleton.png
 Foto: MEGA

Når man er barn af hertuginde Kate, så er reglerne på plads, når det kommer til, hvor meget man må spille computer, se fjernsyn eller sidde med telefonen og tablet.

Den royale ekspert Katie Nicholl har for nyligt fortalt magasinet OK!, hvordan det britiske kronprinspar har opstillet en række skrappe regler for deres børns skærmtid. Især i coronatiden, hvor hjemmelivet hurtigt kan resultere i mere af den slags.

- I denne tid bliver der særligt lagt vægt på kunst og håndværk, at male og gøre ting, der ikke er skærmorienteret. Kate er normalt meget streng med skærmtid og holder det på et minimum, siger hun.

I stedet har Kate og Williams børn, prins George på seks år, prinsesse Charlotte på fire år og prins Louis på snart to år, en lang række andre aktivitetsmuligheder at give sig i kast med.

- De har klatrestativer, gynger og en dam, og hvert af børnene har ansvaret for deres egen lille plet af køkkenhaven, tilføjer den royale ekspert.

Om ganske kort tid fylder parrets yngste to år, og det skal naturligvis fejres på trods af coronapandemien.

- Kate vil ikke lade nogle fødselsdage gå forbi uden en fejring. Så selv om familien er i hjemmekarantæn, så vil hun sørge for, at Louis kommer til at nyde sin dag. Hun plejer at afholde nogle ret afslappede fest for børnene, siger Katie Nicholl.

I år bliver festen dog uden resten af familien, der blandt andet plejer at bestå af Kate Middletons forældre, Carole og Michael, samt Kates søster, Pippa, og deres bror, James.

Sponsoreret indhold