Joachims nye lejer rykker ind: Broget boligkonge

Prins Joachim og prinsesse Marie behøver ikke længere ligge søvnløse over udsigten til et dyrt og tomt hus hjemme i Danmark, efter at Caroline Fleming flyttede.

Parrets hvide Klampenborg-villa er således allerede blevet lejet ud, så parret kan stikke de i omegnen af 60.000 kroner i månedlig husleje i lommen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Prins Joachim, 51, har allerede haft held til at udleje sin Klampenborg-villa, efter at Caroline Fleming sidste forår flyttede ud. (Foto: Martin Høien)

Det er den i offentligheden indtil nu relativt ukendte boligkonge Jesper Pedersen Damborg, som har lejet de 527 kongelige kvadratmeter, ligesom poolen i haven selvfølgelig står til hans rådighed, mens han boltrer sig i de royale omgivelser.

Over for SE og HØR bekræfter Jesper Damborg, at det var hans flyttekasser, der trillede ind i huset, da Caroline Flemings trillede ud.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Joachim og Marie, 45, elskede deres hus, men blev sendt i eksil i Paris.
Parret fortalte uopfordret SE og HØR, at det ikke var deres beslutning at slå sig ned i den franske hovedstad. (Foto: Hanne Juul)

– Jeg forstår ikke, det er noget, I har interesse i, for jeg er jo en fuldstændig ligegyldig person.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jesper Pedersen Damborg slider nu på de royale gulvbrædder, efter at boligkongen er rykket ind i Joachims palæ. (Foto: Ritzau Scanpix)

I kan bare skrive, at han (Joachim, red.) ikke bor der lige nu, men at det nu er mig, der bor der. Men jeg har ingen kommentarer til det, siger Jesper Damborg, som ikke vil oplyse, hvorfor han valgte at slå sig ned i lige præcis dét hus.

Upopulær lysreklame

Damborg er dog om nogen i stand til at vurdere en bygnings kvaliteter, efter at han i en menneskealder har beskæftiget sig med boligmarkedet, hvilket ikke har givet ham det bedste ry alle steder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

175 lukkede firmaer
Siden 2002 har Jesper Pedersen Damborg været såkaldt erhvervsaktiv.
Og i erhvervsregistrene er han en kendt mand, for her har hans navn været tilknyttet hele 175 firmaer, der ikke længere eksisterer – enten på grund af konkurs, fusion, frivillig likvidation eller opløsning efter erklæring.
I dag er boligkongen involveret i fire firmaer, der stadig er aktive.
Og den nye Joachim-lejer har altid vidst, hvornår man skal slå til.
Som 12-årig vandt Jesper danmarksmesterskabet i badminton. (Foto: Ritzau Scanpix)

Som medejer af Capital Investment skabte han vrede i Odense, da firmaet fik placeret en stor lysreklame på taget af højhuset på Fisketorvet i hjertet af den fynske hovedstad – blot en spytklat fra det idylliske kvarter ved H.C. Andersens Hus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Far og mor med Athena, nu ni år, foran huset, som de har lagt stor energi i. (Foto: Hanne Juul)

Han har heller ikke en høj stjerne hos ejeren af den nu lukkede natklub Jupiter i København.

Han måtte lukke sin klub, efter at Capital Investment ændrede adgangsforholdene til det sted, hvor natklubben lå.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Prins Joachims vinterdækkede hus på Emiliekildevej har fået ny beboer. (Foto: Mikael Rieck)

Capital Investment havde ifølge Jyllands-Posten tidligere forsøgt at presse natklubben ud.

Musicalmand

Men fortiden forhindrer altså ikke Jesper Damborg i nu at slå sine folder i de kongelige omgivelser, hvor der givet vil blive skruet godt op for de klassiske musicals, som boligkongen er vild med.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her villaens køkken, hvor Marie i 2018 inviterede indenfor.
Nu er der en ny kok ved komfuret. (Foto: Hanne Juul)

Han går ofte i teatret i London, hvor han 18 gange har set hitforestillingen “We Will Rock You”, som jo også har royalt tvist – med musik af Queen ...

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close