Kongelige10. marts 2021

Interviewet chokerede hele verden: Nu gør de grin med prins Harrys strømper

Twitter gør grin med prins Harrys kombination af strømper og sko
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden det søndag blev sendt på amerikansk tv har Oprah Winfreys interview med prins Harry og hertuginde Meghan trukket overskrifter over hele verden.

Voldsomme anklager om racisme, splid og en behandling, der til sidst drev Meghan ud på selvmordets rand har fyldt spalte op og spalte ned.

Hver en sætning er blevet analyseret igen og igen, og end ikke prins Harrys strømper, som han havde på under det kontroversielle interview, slipper for at få en kommentar med på vejen.

Flere brugere på det sociale medie Twitter hæfter sig nemlig ved, at den 36-årige prins' kombination af mørke strømper med brune sko er helt igennem katastrofal.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210309-145827-2-1920x1101we.jpg
 Foto: B4859/Ritzau Scanpix

I et to timer langt interview smed Harry og Meghan bombe efter bombe. Foto: B4859/Ritzau Scanpix

- Jeg er ked af det, men lad os komme til et af de mest skandaløse aspekter ved Oprah-interviewet: Hvordan kan prins Harry have et lysegråt jakkesæt, mørkeblå strømper og brune sko på? Det er en stilmæssig katastrofe, lyder det fra en royal fan på Twitter.

- Var der andre, der blev lige så distraheret af prins Harrys strømper, som jeg blev? Kom nu, mand!, stemmer en anden i.

- Jeg har intet at sige om Oprah-interviewet andet end: Hvorfor åler prins Harrys strømper?

Artiklen fortsætter under tweetsene

Sponsoreret indhold