Kongelige7. april 2024

Indtager de riges paradis: Frederik er kongen af Verbier

Iført skistøvler og designersweater arriverede kongen og dronningen i det schweiziske jetset-mekka, hvor de sammen med ungerne forleden trak stikket

Påske uden pøblen

LÆS OGSÅ: Kong Frederik gjorde alt for at score hende

Mindre end tre måneder efter tronskiftet havde kong Frederik og dronning Mary brug for et afbræk.

Så da påsken stod for døren, rejste regentparret med deres fire børn til yndlingsdestinationen Verbier – skisportsmekkaet for de rige og royale.

Således kan SE og HØR nu afsløre, at det var den schweiziske rigmandsghetto, der dannede rammen om kongefamiliens påskeferie, mens de overlod tøjlerne til dronning Margrethe.

I alpebyen, hvor Frederik i mange år har boltret sig på pisterne, ejer familien en 200 kvm stor luksushytte.

De første år lånte Frederik kammesjukken Peter Warnøes hytte, men da den blev solgt, endte den daværende kronprins med at købe sin egen – som ”menigmand” en overgang endda kunne leje for en klækkelig sum.

I sin tiltrædelsesbog ”Kongeord” gav den nyklækkede majestæt udtryk for, at han og Mary ville tage flere timeouts som regentpar – og kongen har med sin anden skirejse på et kvartal lagt vægt bag ordene.

Hele familien er efterhånden godt kendte i området, hvilket da også kunne ses forleden, hvor flokken holdt hjemmevant hof i de overdådige omgivelser.

Sponsoreret indhold