Kongelige 6. juli 2018

Hertuginde Meghans "nye" britiske accent deler vandene

Meghan har været hertuginde i to måneder og har angiveligt taget en britisk accent til sig
Foto: All Over Press

Hertuginde Meghan, 36, er født og opvokset i USA, men i sit nye hverv som britisk kongelig ser det ud til, at hun glemmer sine rødder. 

Et klip er nemlig dukket op på Twitter, hvor det lyder til, at den nyslåede hertuginde af Sussex taler med britisk accent. 

Artiklen fortsætter under klippet. 

Det er en fan, der har lagt klippet op, og efterfølgende er det blevet gransket grundigt, fordi mange mener, at hertuginden er begyndt at tale med en snert af britisk accent. 

Men mange på det sociale medie Twitter er ikke begejstrede for hertugindens nye måde at tale på. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Vær opmærksom, Meghan Markle... Hav navnet Madonna på sinde og overvej, hvordan briterne reagerer på dem, som DIG, der beslutter sig for at adoptere en meget SKUMMEL, og yderst FALSK, BRITISK ACCENT..., lyder advarslen fra Lily Whyte-Lilith.

Twitter-brugeren hentyder til amerikanskfødte Madonna, der, efter hun giftede sig med den britiske filminstruktør Guy Ritchie, fik en meget påtaget britisk accent, som hun blev latterliggjort meget for. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- På en måde er jeg skuffet. Det virker meget uautentisk af Meghan Markle at tale med en britisk accent. Specielt så hurtigt. Det får det til at virke som om, der var noget galt med den måde, hun talte på før, lyder det fra brugeren 12NeeNee.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

  - Meghan Markle er en falsk lille en med den britiske accent, der slår igennem. Men hvis jeg blev britisk kongelig, så ville I se mig på dag to sige "Pip pip cheerio", skriver Shan.    Andre Twitter-brugere forsvarer dog også hertuginden. 

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Hun har helt sikkert fået talekursus af de royale ansatte. Det er svært at opretholde en accent, når de folk, du er omgivet af, har så stærke britiske accenter. Jeg synes dog, det er en skøn blanding, og jeg elsker Meghan, hun er så sød, skriver Nicole.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

  - Meghan Markle er ved at udvikle en britisk accent, er det det sødeste eller hvad?!, skriver taliaaaa.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Sponsoreret indhold