Hertuginde Meghans barsel er slut

Hertuginde Meghan.

Hertuginde Meghan.

Foto: MEGA

Hertuginde Meghans barsel er slut i næste uge.

Der vender hun nemlig officielt tilbage på arbejde. Det fremgår af hendes kalender. 

Den 12. september, efter lidt over fire måneders barsel, har hertuginden nemlig sin første officielle opgave, når hun er med til lanceringen af en tøjkollektion, som hun har været med til at designe sammen med veninden Misha Nonoo.

Det skriver People.

Det er første gang siden fødslen af prins Archie, at Meghan viser sig ved et offentligt arrangement.

Selvom der ikke har været nogle officielle arrangementer i hertuginde Meghans kalender de seneste fire måneder, betyder det ikke, at hun har ligget på den lade side. 

I løbet af sin barsel har hun blandt andet været gæsteredaktør på den britiske udgave af Vogue, ligesom hun altså også har brugt tid på at designe den nye tøjkollektion, der bliver lanceret i næste uge.

Meghan har også været med ved officielle arrangementer i det britiske kongehus. Fx var hun i juni med under Trooping the Colour i forbindelse med dronning Elizabeths fødselsdag. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Hertuginde Meghan med sønnen Archie. (Foto: MEGA)

De seneste måneder har hertuginde Meghan også deltaget ved flere sportsarrangementer.

Hun var blandt andet ved hertuginde Kates side, da der tidligere på sommeren blev spillet Wimbledon. Her kunne de to svigerinder ses side om side imens de fulgte med i tenniskampene.

Meghan var også med gemalen til baseball, da New York Yankees og Boston Red Sox spillede mod hinanden i London.

Artiklen fortsætter efter billedet

Prins Harry og hertuginde Meghan fik en særlig gave med hjem til lille prins Archie, da de var til baseballkamp i London. (Foto: MEGA)

Hertuginde Meghans tilbagevenden til de officielle pligter sker bare 10 dage inden, at hun sammen med Harry og Archie rejser til Afrika. 

Her skal de på rundtur i flere forskellige afrikanske lande.

- Om få uger rejser vores familie på sin første officielle tur til Afrika, en region af verden, der over de seneste årtier har været som et andet hjem for mig. Vores team har hjulpet med at lave et meningsfyldt program, som vi glæder os til at dele med jer. På det personlige plan kan jeg ikke vente med at introducere min hustru og søn til Sydafrika, skrev prins Harry forleden på Instagram. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close