Prins Philip påkørte mor og barn: Her ligger hans forulykkede Land Rover

Prins Philip i december måned.

Prins Philip i december måned.

Foto: MEGA

97-årige prins Philip var torsdag involveret i en bilulykke, der kunne have endt i tragedie.

Den aldrende prins mistede herredømmet over sin sorte Land Rover og påkørte en anden bil i et T-kryds nær Sandringham Estate i Norfolk, hvor den britiske kongefamilie fejrede jul.

Sammenstødet var så voldsomt, at prins Philips bil endte på siden og fik knust flere ruder.

To af passagererne i den påkørte bil – en Kia – måtte efterfølgende køres på hospitalet for at blive behandlet for skader. Der befandt sig ifølge britiske medier også en lille baby i bilen, som ligesom den 97-årige prins slap med skrækken.

En 75-årig advokat ved navn Roy Warne var den første på ulykkesstedet, og han hev prins Philip, der stadig var ved bevidsthed, ud gennem soltaget på den forulykkede Land Rover.

- Jeg så ned og havde prinsens blod på mine hænder. Alt, jeg kunne tænke var, at der heldigvis ikke var mere, genkalder Warne over for The Sun.

Derefter tilså den 75-årige advokat passagererne i Kia'en.

- Jeg skyndte mig hen til den anden bil - der kom røg ud, som om den kunne eksplodere. Der var en baby på bagsædet, der skreg, fortæller han.

Politiet har dog ikke ønsket at bekræfte, om der var en baby i bilen.

Mindst fem politibiler og to ambulancer ankom til ulykkesstedet. De to kvinder blev behandlet på hospitalet - den ene med en muligvis brækket arm, den anden med et skadet knæ.

 

 

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close