Kongelige17. december 2020

Her går Zoom-opkald HELT galt for dronning Elizabeth

Teknologien driller den 94-årige monark
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ligesom resten af verden er dronning Elizabeth også nødsaget til at ty til videoopkaldtjenesten Zoom, når hun skal udføre sit arbejde.

Forleden deltog hun i et Zoom-møde med en række medarbejdere hos revisorfirmaet KPMG, der i år kan fejre 150 års fødselsdag, og midt i en alvorlig snak om "Black Lives Matter" røg forbindelsen til Windsor Castle.

- Undskyld mig... Åh, undskyld frue, jeg mistede dig lige. Jeg var ikke sikker på, du faktisk kunne høre mig, lyder det fra John McCalla-Leacy, der er det første sorte bestyrelsesmedlem i KPMG.

- I forsvandt lige alle sammen, lyder det fra en forvirret dronning.

- Åh, det er forfærdeligt, jeg er her stadig, frue, svarer John McCalla-Leacy høfligt.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pri_176342802.jpg
 Foto: Instagram / The Royal Family

Dronningen er os alle på Zoom. Foto: The Royal Family / Instagram

John, der er tidligere international white-water kano slalom konkurrent, startede op med at udøve sport med støtte fra Prince's Trust, som er prins Charles' velgørenhedsorganisation.

- At modtage den støtte, jeg fik, og på det tidspunkt, forandrede mit liv, og det vil jeg aldrig glemme, forklarer han, hvortil dronningen svarer:

- Det vil jeg sige videre til min søn, som er meget stolt over at have fået ideen til Prince's Trust, som jeg tror har hjulpet mange mennesker.

Du kan se dronningens Zoom-kiks herunder:

null

Sponsoreret indhold