Kongelige20. juli 2021

Hel vanvittigt: Så meget tjener prins Harry på ny bog

En ny bog om sit liv vil sikre prins Harry og Meghan Markle en suveræn bunke penge
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den forhenværende prins Harry er i fuld sving med at skrive sig til millionerne.

Han har nemlig skrevet en bogkontrakt med Penguin Random House. En kontrakt, der betyder, at han scorer mindst 172 millioner kroner.

Det skriver det store forlag på deres officielle Twitter-profil.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- I personlige og ærlige erindringer fra en af de mest fascinerende og indflydelsesrige personer i vores tid deler Prins Harry for første gang hele historien om de oplevelser, eventyr, tab og livslektioner, der har formet ham, skriver forlaget om den kommende bog.

Den 36-årige Harry skulle eftersigende have skrevet på den kommende bog i over et år, og nu har et forlag altså sikret sig udgivelsesrettighederne.

Det er det samme forlag, der tilbage i 2017 gav Barack og Michelle Obama et svimlende millionbeløb på i alt 560 mio. kr. (65 mio. dollars). for bøgerne "Et forjættet land" og "Min historie".

- Jeg skriver ikke dette som den prins, jeg blev født som, men som den mand, jeg er blevet, lyder det fra Harry i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-07-20_kl._06.41.31.png
 Foto: MEGA

Sussex-parret er dygtige til at skovle penge ind fra både streaming- og bogaftaler. De har begge store kontrakter med Netflix, og nu har Harry også sikret sig en millionklasseaftale med et forlag. (Foto: MEGA)

- Mit håb er, at jeg ved at fortælle min historie, kan jeg hjælpe med at vise, at lige meget hvor vi kommer fra, har vi tilfælles, end vi tror.

Ifølge PageSix får prins Harry hjælp til skriveriet af ghostwriteren J.R. Moehringer. Han får angiveligt 8,6 mio. kr. (1 mio. dollars) i forskud for bogen.

Den store pengesum, som Harry niver ind for bogen, kommer dog ikke direkte ned i lommen på ham selv. Ifølge The Sun har hertugen nemlig planer om at donere bogens indtjeningerne til velgørenhed.

Sussex-parret er ikke fremmede for det store forlag, der skal udgive prins Harrys kommende bog.

Det er nemlig også Penguin, der står bag udgivelsen af hertuginde Meghan Markles børnebog, "The Bench", der udkom tidligere på sommeren.

Det forventes, at Harrys biografi vil blive udgivet i slutningen 2022.

Sponsoreret indhold