Harry og Meghans Oprah-interview skaber panik: Skal redigeres endnu engang

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

I sidste uge bekræftede den amerikanske tv-kanal CBS, at der den 7. marts bringes et Oprah-interview med prins Harry og hertuginde Meghan

Det 90 minutter lange "vidtgående interview" kommer ifølge en pressemeddelelse til at dække "alt fra at træde ind i livet som royal, ægteskab, moderskab, velgørende arbejde til, hvordan hun håndterer livet i mediernes søgelys".

Efterfølgende meldte parret endeligt ud, at de dropper livet som fremtrædende familiemedlemmer i det britiske kongehus, og det affødte en mindre krig over Atlanten, hvor hertug-parret og dronning Elizabeth ikke var helt enige om formuleringen omkring deres exit

Artiklen fortsætter under billedet

Efter et års "prøveperiode" har Meghan og Harry sagt endeligt farvel til det britiske kongehus. Foto: MEGA

Og konflikten er ifølge britiske Mirror eskaleret så meget, at det allerede optagede Oprah-interview nu skal klippes om. 

Da interviewet blev optaget, var Harry og Meghan nemlig stadig af den overbevisning, at de ville beholde deres protektioner, men dem har dronningen frataget dem efter deres exit. 

- Da hertugen og hertuginden talte, havde de aldrig forestillet sig, at de ville få frataget deres protektioner. De så det slet ikke komme og talte som, de stadig havde en rolle at spille, forklarer en insider til det britiske medie. 

- Nu har de, bortset fra deres titler, ikke nogen rolle at spille i den royale verden, og det er et punkt, som producerne ved ikke blev diskuteret, da Winfrey talte med dem, tilføjer kilden. 

Insideren afslører, at der i den ideelle verden skydes yderligere scener, men højst sandsynligt bliver programmet klippet om, lyder det. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close