Oprah Winfrey bekræfter: Skal have "intim samtale" med Meghan og Harry

Foto: Universal Cable Productions ITV MEGA Agency Kaspar Wenstrup Jesper Sunesen Værter: Christina Sander og Simone Rosenborg

Den 7. marts kommer royale fans formentlig til at være klistret til skærmen. Den amerikanske tv-station CBS har netop bekræftet, at de kommer til at bringe et 90 minutter langt interview med Oprah Winfrey som vært. 

Og det er ikke hvem som helst, hun har i sofaen: Ingen ringere end hertuginde Meghan og prins Harry kommer til at have en "intim samtale" med den 67-årige talkshowvært. 

- Winfrey vil tale med Meghan, hertuginden af Sussex, i et vidtgående interview, der dækker alt fra at træde ind i livet som royal, ægteskab, moderskab, velgørende arbejde til, hvordan hun håndterer livet i mediernes søgelys, lyder det fra tv-stationen. 

Artiklen fortsætter under billedet

Privat er Oprah gode venner med parret. Hun har blandt andet sørget for, at deres søn Archie har sin egen bogklub. Foto: MEGA

- Senere vil prins Harry gøre dem selskab, når de taler om deres flytning til USA og deres drømme og håb for fremtiden, når deres familie udvides, lyder det yderligere. 

Det er første gang, siden parret annoncerede deres forlovelse, at parret interviewes på denne måde. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close