Kongelige 31. marts 2020

Harry og Meghan kaprer ansat fra Bill Gates' kone

Sussex-parret har headhuntet en erfaren kvinde til at stå i front for deres kommende velgørenhedsorganisation
Foto: MEGA

I dag er træder prins Harry og hertuginde Meghan officielt tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus. 

Allerede i går takkede parret af på deres Sussex Royal-profil på Instagram, og en nyansættelse løfter nu sløret for, hvad Harry og Meghan nu har af planer for fremtiden.

Page Six skriver, at parret har ansat Catherine St-Laurent til at stå i front for deres kommende velgørenhedsorganisation. 

St-Laurent har de sidste ni når arbejdet for Pivotal Ventures, som er Melinda Gates’ kvinde- og familiefond. Melinda Gates er gift med Microsoft-milliardæren Bill Gates. 

I en mail, som Page Six er kommet i besiddelse af, fortæller St-Laurent om sit jobskifte: 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Efter næsten ni år med Melinda og Gates Foundation og Pivotal Ventures rykker jeg videre for at begynde et nyt kapitel, og jeg vil gerne sikre mig, at I har mine kontaktinfo, så vi kan holde kontakten, fortæller hun i den interne mail. 

- Fra næste uge skal jeg være Chief of Staff og Executive Director i den nye velgørendhedsorganisation for Meghan M og Harry. De begynder selv på et nyt kapitel, og jeg er superspændt på at få lov til at spille en støttende rolle i at realisere deres vision, og hjælpe dem med at få indflydelse på emner, som betyder meget for dem, lyder det yderligere. 

Det forventes, at Harry og Meghan i denne uge vil løfte sløret for, hvad deres nye velgørenhedsorganisation går ud på. 

Sponsoreret indhold