Kongelige 30. marts 2020

Farvel: Meghan og Harry dropper Instagram

Meghan og Harry har ikke længere planer om bruge deres Instagram-profil
(Foto: MEGA)

Det afslører Sussex-parret tidligt mandag aften i et længere opslag på profilen, hvor de officielt siger farvel til brugen af Sussex Royal-brandet. 

- Mens vi alle finder den rolle, vi skal udfylde i dette globale skift og ændring af vaner, fokuserer vi dette nye kapitel for at finde ud af, hvordan vi bedst kan bidrage, skriver Meghan og Harry og forstætter:

- Selvom I måske ikke vil se os her, så fortsætter arbejdet. 

- Tak til dette fællesskab. For støtten, inspirationen og den fælles engagement for det gode i verden. Vi ser frem til at genskabe kontakten med jer snart. I har været skønne, lyder det fra parret. 

Meghan og Harry afslører dog ikke, om det vil være muligt at finde dem på eventuelt private profiler på et senere tidspunk, men der er utvivlsomt mange følgere, der godt kunne tænke sig at få større indblik i parrets hverdag. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tirsdag den 31. marts er officielt dagen, hvor Meghan og Harry træder ud af det britiske kongehus, så det officielle farvel til Sussex-brandet kommer ikke helt uventet. 

Parret flyttede for nyligt fra Canada til Los Angeles, hvor de har planer om at fortsætte deres velgørenhedsarbejde.

Meghan Markle, der for nyligt har lagt stemmen til en ny Disney-film, forventes desuden at genoptage både sin blog og sin skuespilskarriere

Se Meghan og Harrys Instragram-farvel her:

Sponsoreret indhold