Kongelige2. februar 2024

Genoveva Casanova truede med bål og brand, men gjorde intet: Nu teaser eksmand for retssag

Sagen om Genoveva Casanova og Danmarks konges møde i Madrid får fredag nyt liv, efter mexicanerens eksmand har udtalt sig om de famøse billeder
Genoveva Casanova attends the evening that Moët PARTY; CHRISTMAS; GALA Raúl Terrel / Europa Press 11/30/2022 (Europa Press via AP)
Genoveva Casanova har så vidt vides ikke lagt sag an mod det spanske medie Lecturas, som hun i november truede med. Nu giver hendes eksmand udtryk for, at man stadig arbejder på et søgsmål.
 Foto: Raúl Terrel/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ Medie: Genoveva Casanovas tætteste kerne er bekymret for hendes helbred

Da kronprins Frederik, der i dag er konge, i november blev fotograferet med mexicanske Genoveva Casanova i Madrids gader, var hun ikke sen til at true med at gå rettens gang for at beskytte sin ret til sandhed og privatliv.

Det var det spanske medie Lecturas, der 7. november bragte billeder af de to personer sammen.

Ifølge mediet spiste den mexicanske berømthed og den danske kronprins middag og overnattede sammen, mens kronprinsesse Mary var i New York.

Men det var en historie, der ifølge Casanova var langt fra sandheden.

– Jeg benægter kategorisk de udsagn, der antyder et romantisk forhold mellem kronprins Frederik og mig, lød det i en udtalelse til Hola.

– Ethvert udsagn af denne type er ikke kun blottet for sandhed, men giver også en forkert fremstilling af fakta på en ondsindet måde. Dette er allerede i hænderne på mine advokater, som vil tage sig af de relevante skridt for at beskytte min ret til ære, sandhed og privatliv, uddybede hun.

Og hvad så med søgsmålet? Ja, det blev erstattet af larmende tavshed fra Casanovas side. Derfor var det nærtliggende at tænke, at historiens troværdighed ikke skulle afprøves ved en dommer.

Indtil i dag.

For Genoveva Casanovas eksmand har givet nyt liv til spekulationerne om, at der kan komme jurakrig mellem mediet og den mexicanske skønhed.

– Det er et emne, som vil blive taget op i retten. De (billederne, red.) har forårsaget meget smerte til Genoveva og vores børn. Meget smerte, siger han til den spanske journalist Susanna Griso i hendes tv-program, ifølge Daily Mail.

Siden historien om kong Frederik og Genoveva Casanova først kom frem, har tv-personligheden været uhyggeligt stille på sine sociale medier.

Den 15. januar – altså dagen efter Frederik blev udråbt til konge – brød hun så endelige tavsheden på sin Instagram-profil.

Det er dog ikke længere muligt at se hendes opslag, da hun siden hen har slettet hele sin konto på det sociale medie.

Sponsoreret indhold