Kongelige2. februar 2024

Genoveva Casanovas eksmand udtaler sig om famøse kong Frederik-billeder

Det har ikke været nemt for børnene at se deres mor være involveret i en skandale med den danske konge, afslører Genoveva Casanovas eksmand nu
Genoveva Casanova afviser alle påstande om, at hun og kronprins Frederik har et romantisk forhold.
Genoveva Casanova afviser alle påstande om, at hun og kronprins Frederik har et romantisk forhold.
 Foto: Gtres/Splash/Ritzau Scanpix, Hanne Juul

Det gik vist de færrestes næser forbi, at vores nye konge sidste år blev fotograferet i en stund, der i bedste fald kan kategoriseres som opsigtsvækkende.

Her blev kongen, der dengang var kronprins, spottet efter at have tilbragt en nat i modellen Genoveva Casanovas lejlighed i Madrid.

Den 47-årige mexicanske tv-personlighed var hurtigt ude og understrege, at der blot er tale om en venskab mellem hende og kong Frederik, men ikke desto mindre fik rygterne om en affære fuld fart på.

Og det har været en hård omgang for Genoveva Casanovas børn.

Det fortæller hendes eksmand, Cayetano Martínez de Irujo, nu til den spanske journalist Susanna Griso i hendes tv-program, skriver Daily Mail.

I programmet bliver eksmanden spurgt ind til de famøse billeder, hvortil han svarer følgende:

- Det er et emne, som vil blive taget op i retten. De (billederne, red.) har forårsaget meget smerte til Genoveva og vores børn. Meget smerte.

Genoveva Casanova og Cayetano Martínez de Irujo blev gift i 2005 og skilt to år senere. De deler tvillingerne Luis og Amina, der er 22 år gamle.

Det var det spanske magasin Lecturas, der afslørede kong Frederiks besøg hos Genoveva Casanova.

Ifølge magasinet var de to først på kunstmuseum sammen i den spanske hovedstad, hvorefter de nød en middag sammen på en restaurant, før de tog tilbage til hendes lejlighed.

Her tilbragte kong Frederik tilsyneladende natten.

I hvert fald blev han først spottet igen morgenen efter, da han forlod lejligheden med en rullekuffert i hånden, hvorefter han blev hentet af en bil ved et busstoppested.

Mens Casanova har været ude og true med bål og brand og påstået, at der blot er tale om et venskab mellem de to, så har kongehuset været mere fåmælte omkring sagen.

- Vi udtaler os ikke om rygter og insinuationer, har svaret lydt gentagne gange fra kongehusets kommunikationsafdeling.

Sponsoreret indhold