Kongelige12. marts 2024

Frederik og Mary holdt særlig middag: Stråler i flotte uniformer

Mandag var kongen og dronningen værter for Hæderstegnsmiddag for Forsvaret, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen i deres hjem på Amalienborg
Her ankommer Frederik og Mary til Hærens Hæderstegnsmiddag på Fredensborg i 2023. Dengang var dronning Margrethe vært – i år er det dem.
Her ankommer Frederik og Mary til Hærens Hæderstegnsmiddag på Fredensborg i 2023. Dengang var dronning Margrethe vært – i år er det dem.
 Foto: Keld Navntoft/Kongehuset

LÆS OGSÅ: Frederik og Mary på særligt besøg: Stod af i Roskilde

Der er mange "første gange" for kong Frederik, 55, og dronning Mary, 52.

Således var det mandag første gang, de var værter for Hæderstegnsmiddagen for Forsvaret, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen.

Her var fremtrædende personer fra Forsvaret, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen inviteret til fin middag i kongeparrets palæ, og BILLED-BLADET skriver, at 43 personer var inviteret til den særlige begivenhed.

Dronning Margrethe deltog også i middagen og nye billeder, som kongehuset netop har offentliggjort på Instagram, afslører, at den kongelige trio var i hopla, da de skulle modtage deres gæster.

– Man kan ikke andet end at blive stolt, alle tre stråler jo, skriver en begejstret royal fan i kommentarfeltet.

– Billede nr. 2 rummer al den symbolik tronskiftet repræsenterer for mig. Kongeparret i forgrunden og stolt og glad mor/svigermor i baggrunden, skriver en anden.

Et andet foto afslører det smukt opdækkede middagsbord, ligesom det sidste foto viser kongeparret, der står knivskarpt i deres uniformer.

Mary bar en helt særlig uniform fra Forsvaret bestående af kjole og jakke, mens kongen var i Flyvevåbnets gallauniform.

Sponsoreret indhold