Vanvidsmedie med ny løgn om Kongehuset: Frede og Mary skal skilles

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.

(Foto: René Schütze)

Det australske medie New Idea er efterhånden kendt for at kunne brygge en hvilken som helst historie sammen, der omhandler kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.

Denne gang skulle en skilsmisse være på vej for det kommende kongepar.

Det skriver ugebladet i denne uges udgave, hvor Mary og Frederik pryder forsiden. 

Ugebladet bygger sin historie på billeder fra den seneste måned. Blandt andet billeder fra den nyligt afholdte kongejagt i Gribskov

Her mener New Idea, at Mary ser både trist og ked ud af det, og det skulle angiveligt skyldes, at hun og Frederik er tæt på en skilsmisse. 

Ugebladet citerer også unavngivne kilder, hjemmesider og medier for, at en skilsmisse er på vej. Ligesom ugebladet også antyder, at kronprins Frederik skulle have en affære med en af børnenes barnepiger.

Artiklen fortsætter efter billedet

Sådan ser forsiden på New Idea ud i denne uge. (Foto: New Idea) 

Det australske ugeblad mener også at vide, at Mary lige nu lider af hjemve til sit hjemland Australien. 

Ugebladet har også snakket med en ekspert i kropssprog, der forsøger at bakke op om påstanden om, at Mary er trist og ked af det for tiden. 

Det er langt fra første gang, at de australske medier går over stregen i deres forsøg på at skrive sensationshistorier om kronprinsesse Mary.

Tilbage i 2014 skrev ugebladet "Woman's Day", at Mary var blevet dronning. Samme år skrev både "Woman's Day" og "New Idea", at Mary igen var gravid. 

I 2016 kunne "New Idea" så fortælle, at Frederik og Mary var som nyforelskede, og at de ville forny deres ægteskabelige løfter til hinanden ved en privat ceremoni. 

I 2017 blev Mary så igen kronet som dronning. Tidligere skulle Frederik også have købt en privat ø til Mary.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close