Første dag på job: Bare kald mig Alex

Grevinde Alexandra har i dag første dag på kontoret. Tidligere i dag meldte den 55-årige grevinde nemlig ud, at hun har landet et job hos Bang & Olufsen

Og det er en forventningsfuld Alexandra, som SE og HØR møder uden for Bang & Olufsens kontorer i Lyngby nord for København. 

- Jeg er meget spændt. Det er noget, jeg har set frem til længe. Det er et drømmejob for mig, fortæller Alexandra, der tilføjer, at hun kommer til at trække på sin tidligere erfaring og viden fra sine mange roller i Danmark, som bestyrelsesmedlem i Ferring samt sin baggrund i Asien.  

Artiklen fortsætter under billedet. 

Grevinde Alexandra foran sin nye arbejdsplads. Foto: Søren Lamberth

- Jeg har længe gerne ville ind i den danske forretningsverden, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at møde mine danske kolleger og ha’ en hverdag med dem og lære både om B&O, som er et dansk ikon, men også om, hvordan vi skal arbejde med B&O ude i verden, fortæller grevinden om sit nye job.

Det er ikke hver dag, man får en tidligere prinsesse som kollega, men Alexandra forsikrer om, at hun gerne vil behandles som enhver anden kollega: 

- Jeg har bare sagt, jeg skal hedde Alexandra her blandt kollegaerne, så jeg håber, de lærer mig ting og sager her og tager mod mig som en helt almindelig kollega.

Også Alexandras to sønner, prins Nikolai på 20 og prins Felix på 17, er stolte af deres mor, og bestemt én ting vækker begejstring: 

- De synes, det er meget spændende! Nu har de studeret alle produkterne, siger hun med et grin og tilføjer: 

- Mon ikke der er en fødselsdagsgave… en 18-års fødselsdagsgave, måske… med noget, de har ønsket sig, siger Alexandra og henviser til prins Felix, der fylder 18 år den 22. juli. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close