Flytter med til Paris

Når prins Nikolai til september flytter til Paris for at studere på den franske pendant til CBS, vil han være omgivet af mennesker, han kender. For ud over at hans far, stedmor og søskende bor i byen, så kan SE og HØR nu afsløre, at kæresten flytter med.

For Benedikte Thoustrup rykker med, når Nikolai flytter til Byernes By. Det bekræfter hendes far, Anders.

- Benedikte skal studere i Paris, ja. Så hun tager også med, fortæller Anders Thoustrup til SE og HØR.

Han ved ikke, hvor længe datteren skal være i Paris, ligesom han endnu ikke er informeret om, hvorvidt det unge par skal bo sammen.

Det er dog sikkert, at Nikolai ikke skal bo hos sin far, så det giver mest mening, at de to kærester deler wifi, og de har da også tidligere delt hverdag, da Benedikte næsten boede fast i den lejlighed, Nikolai havde på Amalienborg, inden han flyttede i sin egen i det indre København.

Siden har Benedikte også fået sin egen lejlighed i København, men parret tilbringer meget tid hos hinanden, og har derfor noget, der kan ligne en hverdag sammen.

Fra september får de en fransk hverdag sammen, hvilket ikke burde volde nogen af dem problemer. Nikolai har fået det franske ind med modermælken via sin farfar, prins Henrik, der var fransk, og fra sin far, der er halvt fransk.

Og Benedikte Thoustrup har tidligere boet i Paris, hvor hun studerede fransk ved det prestigefyldte universitet Sorbonne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close