Kongelige14. marts 2021

Endelig viser Margrethe livstegn: Frisk som en havørn

Dronningen har været som sunket i jorden – men nu viser hun sig og ser overordentlig frisk ud
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med to skud af covid-19-vaccinen i armen og med sin elskede gravhund, Tilia, i snor nyder dronning Margrethe den skønne nordjyske natur i Trend.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/daisy_7.jpg
 (Foto: Kongehuset)

Dronning Margrethe fylder 81 år fredag den 16. april. (Foto: Kongehuset)

– De første forårstegn er begyndt at dukke frem i skovbunden, på buske og træer og i små og store haver rundtomkring i landet. Den danske natur er noget ganske særligt, og det skal vi alle glæde os over. Det seneste år har naturen været et frirum for mange af os, og vi har oplevet Danmark på en ny måde. I den kommende tid må vi fortsat leve med restriktioner, men i mere end én forstand går vi lysere tider i møde. Her fra Trend sender jeg de varmeste forårshilsener til alle, siger dronningen ifølge kongehusets hjemmeside.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/daisy_2_8.jpg
 (Foto: Kongehuset)

Majestæten havde naturligvis selskab af sin elskede gravhund, Tilia, der uden tvivl må minde hende om prins Henrik. (Foto: Kongehuset)

Unormalt år

Margrethe har ikke vist sig offentligt siden fredag den 4. januar, hvor hun var alene til kur, fordi den planlagte nytårskur på Christiansborg Slot var aflyst på grund af corona. Og ellers nytårsaften, hvor dronningen talte til nationen som sædvanligt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/daisy_1_8.jpg
 (Foto: Kongehuset)

Margrethe nød tiden i Nordjylland under “februarhedebølgen”, hvor der blev målt helt op til 15 grader flere steder. (Foto: Kongehuset)

Men det har været alt andet end et normalt år for kongehuset, siden Danmark blev lukket ned den 11. marts for et år siden. Dronningens arbejde har været enormt påvirket, og selv om hun modtog coronavaccinen i januar, er der stadig lang vej til en normal tilværelse for Hendes Majestæt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/daisy_4_6.jpg
 (Foto: Kongehuset)

Naturen ved Trend i er skøn. (Foto: Kongehuset)

– Dronningen efterlever myndighedernes anbefalinger, og deltagelse i officielle arrangementer er derfor ikke muligt for øjeblikket. Som de fleste danskere opholder dronningen sig hovedsageligt hjemme under nedlukningen af Danmark og mødes kun med et begrænset antal personer, herunder medarbejdere i kongehuset, sagde kommunikationschef Lene Balleby til SE og HØR for nylig.

https://imgix.seoghoer.dk/daisy_3_7.jpg
 (Foto: Kongehuset)

Motion er godt – også når man har rundet 80 år. (Foto: Kongehuset)

Sponsoreret indhold