Kongelige19. maj 2023

Efter vanvittig biljagt: Nu taler Meghan og Harrys ven

Den kendte fotograf Misan Harriman kalder det "uacceptabelt og skræmmende", at Meghan Markle og prins Harry tirsdag aften endte i en paparazzibiljagt
Meghan Markle og prins Harry befandt sig tidligere på ugen i en skræmmende biljagt.
Meghan Markle og prins Harry befandt sig tidligere på ugen i en skræmmende biljagt.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Harry og Meghan jagtet af fotografer: Kunne være endt "katastrofalt"

Det kunne være endt helt tragisk, da Meghan Markle og prins Harry tirsdag aften gæstede en fornem gallafest i New York i anledning af, at den 41-årige Sussex-hertuginde skulle hyldes med en særlig ærespris.

Og selvom meget tyder på, at parret havde en strålende aften, så sluttede den ikke helt så positivt, som den begyndte.

Faktisk forvandlede den festlige aften sig til et sandt mareridt for kendisparret, der umiddelbart efter gallaen endte i en vanvittig biljagt.

En biljagt, som Meghan og Harrys gode ven, fotografen Misan Harriman, nu har delt sin ærlige mening om.

– De har brug for at blive beskyttet, skriver han i et opslag på Twitter og fortsætter:

– Det her er uacceptabelt og skræmmende. De har små børn derhjemme.

Til opslaget har Harriman også delt et klip fra Sky News, hvor New Yorks borgmester, Eric Adams, som kalder paparazzibiljagten for "uansvarlig og uforsvarlig".

Billederne fjernet

Torsdag kom det frem at adskillige britiske medier havde valgt at fjerne alle billeder og optagelser, der blev fanget af Sussex-parret under den intense biljagt.

- I lighed med flere andre onlinemedier har MailOnline publiceret bureaubilleder af Harry og Meghan i nogle få timer onsdag morgen, lød meldingen fra Daily Mail ifølge BBC.

Sådan så Meghan Markle ud, da hun ankom til gallaen i New York tirsdag aften.
Sådan så Meghan Markle ud, da hun ankom til gallaen i New York tirsdag aften.
 Foto: MEGA

– Da vi fandt ud af, at billederne i stedet var blevet taget kort tid efter på en anden lokation, valgte vi at fjerne dem.

En talsperson har på vegne af parret udtalt, at Meghan og Harry var nødsaget til at benytte sig af en afledningsmanøvre for at ryste fotograferne af sig.

– At være en offentlig person medfører interesse fra offentligheden, men det må aldrig ske på bekostning af nogens sikkerhed, lyder det fra talspersonen ifølge Reuters.

– På grund af de omstændighederne, som billeder blev taget under, tilskynder formidling af dem til en meget påtrængende og farlig praksis, der er farlig for alle involverede.

Sponsoreret indhold