Kongelige 16. januar

Efter Meghan og Kates uvenskab: Royal skrædder bryder tavsheden

I intet mindre end fire år har der floreret diverse versioner af et muligt uvenskab mellem de to svigerinder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
I prins Harrys bog "Reserven" er blandt andet uvenskabet mellem Meghan Markle og Kate Middleton nævnt.
Video: Aller TV

Da 38-årige prins Harry og hans tre år ældre skuespillerhustru Meghan Markle i 2018 skulle fejre kærligheden med et storslået, royalt bryllup, var alt muligvis ikke, som man drømmer om.

I hvert fald har beskyldninger fra både Meghan Markle og Kate Middleton i årevis handlet om, hvem der fik enten den ene eller anden til at græde forud for Sussex-parrets bryllupsdag.

I prins Harrys nye bog “Reserven” gengiver han en række beskeder, der angiveligt skulle være sendt mellem Meghan og Kate. Beskeder, der således handlede om, at Kate og Williams datter, prinsesse Charlottes, kjole til brylluppet ikke var som ønsket.

Kate skulle efterfølgende også have kritiseret alle brudepigernes kjoler – og hele miseren efterlod ifølge Harry hans hustru grædende på gulvet blot fire dage før den store dag.

I årevis har internettet spekuleret i, hvad der i virkeligheden er op og ned i sagen om de royale svigerindes uvenskab.
Foto: Ben Curtis/AP/Ritzau Scanpix

Men ligegyldigt om uvenskabet er opstået efter en beskedudveksling eller over strømpebukser, som efterlignende skulle have fået Kate til at bryde sammen, så sætter den royale skrædder, Ajay Mirpuri, nu ord på sagen:

– Hvis der skete noget i baggrunden, skete det ikke foran mig, fortæller skrædderen ifølge Daily Mail.

– Men ja, bryllupper er stressfulde, selv i de bedste øjeblikke, og særligt et (bryllup, red.) på så højt et niveau – det må man respektere, forklarer Ajay Mirpuri og uddyber, at han og holdet arbejdede uafbrudt i dagene op til brylluppet, netop fordi der opstod diverse rettelser til brudepigernes kjoler.

– Jeg forstår godt, hvorfor man kan blive sur, hvis kjolerne ikke passer – det er nervepirrende.

– Jeg føler med dem alle, for man ønsker ikke for børnene, at de skal gå ud på en stor scene iført en kjole, der ikke passer.

Den royale skrædder fortæller videre, at alle seks brudepigers kjoler skulle fikses få dage før Meghan og Harrys store dag i maj 2018.

Sponsoreret indhold