Kongelige17. august 2022

Efter KÆMPE shitstorm: Prins Christian gør det igen

Den 16-årige prins var igen på lægterne i Parken, da FC København tirsdag spillede den første af to Champions League-kvalifikationskampe mod tyrkiske Trabzonspor
Prins Christian
Prins Christian lægger ikke skjul på, at han hepper på "Løverne".
 Foto: Lars H. Laursen

Tilbage i april skabte prins Christian debat – og især Twitter kogte – fordi han havde et FCK-tørklæde om halsen til en fodboldkamp i Parken, hvor ærkefjenderne Brøndby og FCK mødte hinanden 2. påskedag.

"Tankeløst" og "Nedlæg Kongehuset", blev der blandt andet ytret på de sociale medier, og efterfølgende måtte kongehusets kommunikationschef Lene Balleby mane til ro:

– Ligesom alle andre fodboldglade danskere skal prins Christian have lov til at gå til en fodboldkamp uden at blive udsat for en efterfølgende mediestorm. Det er ganske enkelt ikke rimeligt, lød det dengang fra Balleby til Ritzau.

Om prins Christian trodser risikoen for mediestorme, eller om han ikke lige har tænkt så langt, skal stå hen i det uvisse. Faktum er dog, at prins Christian igen var at se med et FCK-tørklæde om halsen tirsdag, da FC København i Parken mødte tyrkiske Trabzonspor i den første af to Champions League-kvalifikationskampe.

Ifølge BILLED-BLADET havde kronprinsparrets ældste barn droppet sin sædvanlige plads på VIP-tribunen og havde i stedet indfundet sig på tribune C, hvilket er første gang, det sker, beretter det royale ugeblad.

Kampen endte for øvrigt 2-1 i hjemmeholdets favør, så "Løverne" har et fint udgangspunkt, når der er returkamp onsdag i næste uge.

Sponsoreret indhold