Kongelige19. april 2022

Prins Christian vækker opsigt i FCK-trøje

Danmarks kommende konge har bekendt kulør – og det skaber debat
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Christian har i den grad bekendt kulør.

Da ærkefjenderne Brøndby og FCK mødte hinanden i Parken 2. påskedag, sad 16-årige prins Christian klar på lægterne – og her herskede der ikke tvivl om, hvilket hold han holder med.

For her sad kronprins Frederik og kronprinsesse Marys ældste barn sammen med sine kammerater iført store FCK-tørklæder, og de jublede uden tvivl, da favoritholdet sejrede med 2-0.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/prins_christian.jpeg
 (Foto: Viaplay)

Prins Christian holder med løverne. Foto: Viaplay

Men at teenageprinsen står ved sit favorithold har nu skabt debat – og til tider forargelse – på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet

– Jeg elsker kongehuset, men dette er dumt. Tankeløst. Unødvendigt. Prins Christian burde have holdt sig til at holde med diverse landshold. Han ved tydeligvis ikke, hvor meget fodbold betyder for mennesker ude i landet. Det kunne han godt have tænkt på. Øv!, lyder det skuffet fra en Twitter-bruger.

Artiklen fortsætter under tweetet

– #NedlægKongehuset, ytrer en anden og krydrer med en emoji, der himler med øjnene.

Andre dele af Twitter kan dog ikke hidse sig op over, at københavnskfødte Christian hepper på FCK.

Artiklen fortsætter under tweetet

– Jeg vil bare lige sige, at Prins Christian må holde med FCK alt det hans hjerte vil. Hilsen fra Vestegnen, skriver en på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet

– Det er mega fedt at Prins Christian er FCK fan. Gid flere kendte/offentlige turde holde med en klub, og bekende kulør … men når man ser reaktionen, så forstår man egentligt godt, at de fleste ikke gider det bøvl. Øv, lyder det fra en anden.

Over for Ekstra Bladet vurderer kongehusekspert Lars Hovbakke Sørensen, at det er sidste gang, vi ser den unge prins iført FCK-udstyr:

– Kongehuset kendetegnes ved, at de foretager sig nogle ting, der samler og ikke splitter nationen, fortæller han til avisen.

Over for B.T. ønsker kongehusets kommunikationsafdeling ikke at kommentere sagen, da de betragter det som en "privat sag".

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold