Kongelige19. januar 2020

Efter exit: Meghans far taler IGEN ud

Igen kommer Meghans far på banen med en række opsigtsvækkende udtalelser om sin datter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega587812_012_copy.jpg
 Foto: MEGA

I går aftes blev Harry og Meghans tilbagetræden fra det britiske kongehus' top en realitet, og nu sætter hertugindens far Thomas Markle ord på, hvordan han har det med sin datters exit.

Det gør han ifølge britiske The Sun i en kommende dokumentarfilm ved navn "Thomas Markle: My Story".

Den 75-årige pensionerede filmlysinstruktør kalder angiveligt Harry og Meghan for "pinlige", og han mener, de får den royale familie til at fremstå "discount-agtige".

- De forvandler kongehuset til Walmart med en krone på, lyder det fra faderen, der også mener, at datteren "smider enhver piges drøm væk for penge".

- Det er en af de største og længstlevende institutioner. De ødelægger det, de gør det billigt, de gør det usselt... Det burde de ikke gøre, lyder det i den 90 minutter lange dokumentar.

Også Meghans halvbror Tom Markle har en ting eller to at sige om sin halvsøster.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/shutterstock_editorial_10238889b.jpg
 (Foto: MEGA)

Meghans 53-årige halvbror er ikke ligefrem fan af sin halvsøster. Foto: MEGA

- Min far har sagt til mig: "Det er ikke den pige, jeg har opdraget", lyder det angiveligt fra halvbroren i den kommende dokumenter.

- Han han slet ikke tro, det er sket. Han er meget skuffet over hendes handlinger. Han synes, hun har skuffet den royale familie, lyder det yderligere.

Thomas Markle nåede ikke at føre sin datter ned af kirkegulvet, og han har heller ikke mødt sit barnebarn Archie, og halvbroren er ikke i tvivl om, hvem der er skyld i det.

- Han har stadig mange billeder af Meg hængende på væggen, og Archie er der også. Han kunne godt tænke sig at få et billede af dem alle tre eller endda alle fire sammen op på væggen, fortæller halvbroren.

I det hele taget føler faderen og halvbroren sig forrådt af Meghan:

- I flere måneder har vi håbet på, at hun ville tage kontakt til os, men der er sket alt for meget til, at det nogensinde kommer til at ske, lyder det fra Tom Markle.

- Hun ville ikke være noget uden ham. Han betalte for hendes uddannelse, bil, tøj, husleje og regninger. En mindre formue, og det er det, der har givet hende en start på livet, tilføjer Markle.

- Det er fantastisk, at Meg tager på krisecenter for kvinder og alt det der, men hun skal også passe på sin egen familie. Vi prøver at klare os, så godt vi kan. Vi har ikke millioner i banken som hende og Harry. Hun lader som om, vi ikke eksisterer, og det er mærkeligt og egoistisk, lyder de hårde ord fra halvbroren.

Sponsoreret indhold