Kongelige7. december 2017

Ed Sheeran vil synge til Harry og Meghans bryllup

Prins Harry og Meghan Markle kan få den verdensberømte sanger Ed Sheeran til at synge ved deres bryllup. De skal bare bede ham om det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ed_1.jpg
 Foto: All Over

Når prins Harry og Meghan Markle til foråret skal giftes, så kan de få en den verdensberømte sanger Ed Sheeran til at spille op til dans.

De skal bare lige spørge ham først. Det afslører Ed i et interview med People.

For selvom han altså ikke er blevet spurgt sådan helt officielt, så siger han, da han bliver spurgt, om han vil spille til det kongelige bryllup:

- Ja, hvorfor ikke?

Prins Harry og Meghan Markle har altså mulighed for at få selveste Ed Sheeran til at spille, når de skal danse brudevals.

Og hvem kunne ikke godt tænke sig det?

Prins Harry og Meghan Markle blev forlovet i sidste uge, efterfølgende er det kommet frem, at parret skal op ad kirkegulvet til maj.

Harry og Meghan har dannet par siden sidste sommer

Prins Harry og "Suits"-stjernen har dannet par siden juni 2016, men det var først i september i år, at skuespilleren satte ord på sin royale forbindelse.

- Vi er et par. Vi er forelskede. Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid. Det er for os, fortæller Meghan i et interview med Vanity Fair og fortsatte:

- Det er det, der gør det så specielt. At det bare er vores historie. Men vi er glade. Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie.

At date en prins har blandt andet betydet for Meghan, at hun har skulle vænne sig til endnu mere opmærksomhed, end hun har været vant til tidligere.

- Det har sine udfordringer, og det kommer i bølger. Nogle dage kan føles mere uoverskuelige end andre. Og det var overraskende så hurtigt, at det ændrede sig. Men jeg har stadig mit sikkerhedsnet, og, selvfølgelig, min kærestes støtte, fortalte Meghan også i interviewet.

Du kan se billeder fra Harry og Meghans forlovelse i galleriet herunder

Forlovelse mellem prins Harry og Meghan Markle

Sponsoreret indhold