Dronning Elizabeth til Meghan og Harry: Det må I ikke!

Dronning Elizabeth stikker en kæp i hjulet for Meghan og Harrys planer om at blive \

Dronning Elizabeth stikker en kæp i hjulet for Meghan og Harrys planer om at blive "økonomisk uafhængige".

Foto: MEGA

I januar blev dronning Elizabeth og Harry og Meghan efter et dramatisk forløb enige om en aftale, der gjorde, at parret kunne træde tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus. 

Men nu ser det ud til, at det sidste punktum endnu ikke er sat. 

Daily Mail skriver nemlig, at dronning Elizabeth og resten af den royale familie forbyder Harry og Meghan at opbygge brandet "Sussex Royal", fordi de slet og ret ikke er royale mere. 

Ifølge det britiske medie har Meghan og Harry haft planer om at indregistrere "Sussex Royal" som et varemærke, så de kunne tjene penge på at sælge merchandise med den fornemme titel på. 

Udover det var det angiveligt også deres planer at starte en velgørenhedsorganisation med navnet "Sussex Royal". 

Men ifølge Daily Mails oplysninger har dronning Elizabeth og de andre fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus nu forbudt parret at bruge varemærket "Sussex Royal", fordi det ikke kan forsvares at bruge ordet "royal" i deres branding. 

- På mange måder er det uundgåeligt, når man ser på, at de har besluttet sig for at trække sig tilbage, men det må komme som en nederlag, da de har investeret alt i "Sussex Royal"-brandet, men dronningen har ikke noget valg, fortæller en kilde til Daily Mail

Meghan og Harry har hjemmesiden sussexroyal.com og Instagram-profilen sussexroyal. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close