Diana ville ikke have brudt sig om Meghan

Foto: MEGA

Hvordan ville prinsesse Dianas forhold til hertuginde Meghan have været, hvis den førstnævnte stadig var i live?

Ikke særligt godt, hvis man spørger den britiske kongehusekspert Lady Colin Campbell.

Den 69-årige kongehusekspert har skrevet tre bøger om det britiske kongehus. Blandt andet også en biografi om afdøde prinsesse Diana. 

- Jeg tror, at Meghan og Diana har tilstrækkeligt ensartede personligheder, så der kunne være opstået en konflikt, fortæller Lady Colin Campbell ifølge DailyMail i et nyt interview.

- De har meget ens personligheder, hvilket får mig til at tro, at der ville være startet problemer med tiden, lyder det yderligere i interviewet.

Hun slår dog samtidig fest, at hun er sikker på, at prinsesse Diana ville have accepteret prins Harrys forhold til hertuginde Meghan, da det vigtigste for hende ville være, at hendes børn var glade. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Lady Colin Campbell har skrevet tre bøger om det britiske kongehus. (Foto: MEGA)

I samme interview fortæller Lady Colin Campbell også, at prinsesse Diana ville have haft et særdeles godt forhold til prins Williams hustru, hertuginde Kate.

Faktisk går hun så langt som til at sige, at prinsesse Diana ville have foretrukket hertuginde Kate og hertuginde Meghan.

Prins Harry var blot 12 år gammel, da hans mor, prinsesse Diana, døde i en bilulykke i Paris. 

Han har tidligere fortalt, at han ikke talte om morens alt for tidlige død de første 16 år efter den tragiske ulykke. 

- Jeg fortryder virkelig, at jeg aldrig snakkede om det. De første 28 år af mit liv talte jeg ikke om det, har prins Harry fortalt til britiske BBC.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close