Kongelige19. februar 2019

Derfor er Kate og Williams kalender tom i denne uge

Der er ingen offentlige arrangementer for Kate og William i denne uge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega325085_001.jpg
 Foto: MEGA

Helt og aldeles tom! Sådan ser hertuginde Kate og prins Williams kalender ud i denne uge, og det er der en helt speciel grund til.

Det skriver det amerikanske ugeblad People.

I denne uge er der nemlig vinterferie i de britiske skoler og børnehaver, og derfor har Kate og William besluttet sig for, at de vil nyde ugen sammen med deres tre unger.

Både prins George, fem, og prinsesse Charlotte, tre, går nemlig i skole, og familien går meget op i, at deres ferier falder sammen med skolernes ferier.

George og Charlotte kan altså se frem til at nyde ugen sammen med deres lillebror prins Louis, på ni måneder, og deres royale forældre.

Hvor familien skal hen på ferie, er ikke meldt ud af det britiske kongehus. Men der er flere muligheder for den kongelige familie. Kate og William ynder nemlig at tage til Anmer Hall, der ligger i Norfolk, når de har fri. En anden mulighed kan være, at de tager på skiferie, ligesom de har gjort tidligere år på dette tidspunkt.

Både prins George og prinsesse Charlotte går i skole, hvor de dagligt har forskellige fag, ligesom det, mens de stadig er så små, går meget op i leg og hygge i skolen.

Det har tidligere været fremme, at prins George blandt andet har ballet på skoleskemaet. Noget som hans mor har fortalt, at han er yderst glad for.

Det Thomas’s Preparatory School i Battersea i London, der har de to royale studerende gående. Det er også meningen af prins Louis skal går der, når han om et par år er gammel nok til at gå i skole.

George og Charlotte følger naturligvis den engelske tradition med at bære uniform i skolen, som ikke bare indebærer tøj men også en speciel skoletaske. Hele herligheden løber op i årlige omkostninger på cirka 5000 kroner.

Den britiske kongefamilie går generelt meget op i at holde fri, når der skal holdes fri, og arbejde, når der skal arbejdes.

Da prins Charles i efteråret kunne fejre sin 70 års fødselsdag, blev William og Kate nemlig væk fra festlighederne på dagen.

Parret havde nemlig flere officielle pligter i løbet af dagen, som de ikke havde tænkt sig at aflyse, selvom prins Charles altså kunne fejre sin runde dag.

Sponsoreret indhold