Kongelige27. februar 2021

Derfor besøgte prins Charles syg prins Philip på hospitalet

Der er en helt speciel grund til, at prins Charles som den eneste har fået lov til at besøge prins Philip på hospitalet, hvor han snart har været indlagt i to uger
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Charles, som er prins Philip og dronning Elizabeths ældste søn, er den eneste, som har besøgt sin far på hospitalet, og nu afslører en insider, hvorfor det står sådan til.

Dronningens tidligere pressesekretær Dickie Arbiter, der arbejdede for dronningen fra 1988 til 2000, fortæller iføge Mirror i tv-programmet "The Royal Beat", at det højst sandsynligt er prins Philip selv, der har bedt om at få besøg af sin ældste søn.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210220-183015-6-1920x1266we_0.jpg
 Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var en tydeligt rørt prins Charles, der forlod hospitalet efter at have besøgt sin far. Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg tror, at hertugen bad prinsen af Wales om at besøge ham, vurderer Arbiter.

Den tidligere ansatte fortæller, at der nok har været et helt bestemt punkt på dagsordenen:

- Han ville nok gøre nok klart. Prøv og hør, manden er 99, han er indlagt med en infektion, slår Arbiter fast og tilføjer:

- Jeg tror, han bliver udskrevet, han kommer til selv at gå ud, og han er tilbage på Windsor. Men på et tidspunkt, dør han, og han ville bare sige til Charles: "En dag kommer du til at være familiens overhoved".

Prins Philip, der fylder 100 år den 10. juni, blev indlagt den 16. februar, og han er fortsat indlagt.

null

Sponsoreret indhold