Prins Charles' hospitalsbesøg deler vandene

Tirsdag blev 99-årige prins Philip indlagt på hospitalet, efter han fik det dårligt. 

I forbindelse med indlæggelsen lød det, at dronnings Elizabeths mand ikke måtte få besøg - kun under "særlige omstændigheder" måtte prinsen få selskab på sit private værelse. 

Og det må have været en særdeles særlig omstændighed, der gjorde, at 72-årige prins Charles trods lockdown kørte over 300 km fra sit landsted Highgrove til London for at besøge sin aldrende far på King Edward VII-hospitalet.

Artiklen fortsætter under billedet

En tydeligt berørt prins Charles forlader hospitalet. Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

På sociale medier deler prins Charles' hospitalsbesøg vandene. Det skriver Daily Mail

- Ikke fordi jeg ikke har respekt for prins Philip. Men dobbeltmoralsk! Får prins Charles en bøde?, lyder det fra en harm bruger på Twitter. 

- Hvorfor må prins Charles besøge sin far prins Philip på hospitalet. Familier, der har mistet pårørende til COVID-19, har ikke måtte sige farvel til deres kære. Endnu engang dobbeltmoral i vores land, stemmer en anden i. 

Andrer forsvarer den kommende konge, der besøger sin syge far :

- Vreden over, at prins Charles besøger sin syge far prins Philips, selvom reglerne tillader det, er helt vild. Uanset om I elsker eller hader dem, så er de mennesker. Hvis en af dine kære var på hospitalet, og du fik lov at besøge dem, så ville du heller ikke sige nej, skriver én på Twitter. 

- Jeg ser smerten i en søns ansigt over sin far, jeg følger sorgen og pinen, som jeg også havde for min mor. Hvordan kan nogen være så ond, fordi han kom for at se sin far? Det fatter jeg ikke. Hvor er vores medfølelse? Hvordan kan vi være så grusomme? Vi ved alle, hvordan det føles, lyder det fra en anden. 

Det britiske kongehus har tidligere meldt ud, at prins Philips indlæggelse ikke er corona-relateret. Det vides endnu ikke, hvornår han udskrives. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close