Kongelige10. oktober 2017

Carl Philip viser familien frem

Det første officielle familieportræt af Carl Philip og hans familie får dit hjerte til at smelte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/carl-philip-101017.jpg
 Foto: All Over Press

Den 31. august blev Sveriges prins Carl Philip og prinsesse Sofia forældre til deres anden søn.

Den lille, ny prins har fået navnet Gabriel, og kun seks dage gammel blev den lille charmetrold allerede vist frem på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

Men det er først nu, at den royale familie på fire deler et familieportræt, hvor de alle er samlet. Det sker ligeledes på det svenske kongehus' officielle Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet.

På billedet bærer en smilende prinsesse Sofia parrets ældste søn, prins Alexander på et, på hoften. Han er klædt i et marineblåt sæt og ser noget betuttet ud mod fotografen. Prins Carl Philip er ligeledes klædt i et marineblåt sæt, og han bærer lille prins Gabriel svøbt i en tæppe, mens han ser meget forelsket ud på sin kone og ældste søn.

- Et stort og varmt tak for alle de venlige lykønskninger vi har modtaget i forbindelse med vores søn prins Gabriels fødsel. Vi værdsætter den megen omsorg, skriver Carl Philip og Sofia til billedet.

Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist, som hun hed dengang, mødtes gennem fælles venner, og hun beskriver det selv som "kærlighed ved første blik". De begyndte at date i 2009, men prinsens udkårne fik ikke en varm modtagelse i den svenske presse.

Hellqvist havde nemlig været finalist i "Paradise Hotel" i 2005, og mange mente, at det ikke ligefrem var prinsessemateriale. Men da parret endelig fik hinanden under et stort anlagt bryllup i juni 2015, så det ud til at folkestemningen var vendt til det mere positive.

Sponsoreret indhold