Kongelige4. februar 2019

Se det søde billede: Carl Philip boltrer sig i sneen med sønnerne

Prins Carl Philip nyder, at der lige nu er et pænt snedække i Stockholm. Det gør nemlig, at han kan tage ungerne med på kælketur
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megal44427_001.jpg
 Foto: MEGA

Mens der herhjemme ikke er meget sne, når man kigger ud af vinduet, så er det anderledes i den svenske hovedstad Stockholm.

Her har sneen nemlig skabt et vidunderligt vinterlandskab, der indbyder til leg og hygge udenfor.

Således tog den svenske prins Carl Philip forleden sønnerne Alexander og Gabriel med på en skøn kælketur i sneen.

Et billede af den lille familie blev efterfølgende lagt på Instagram til stor glæde for de mange fans af det svenske kongehus.

- Stockholm når det er bedst, bliver der skrevet til billedet, hvor man kan se prins Carl Philip, der trækker en kælk sammen med sønnerne.

Artiklen fortsætter efter billedet

Lille prins Gabriel er blot et år gammel, derfor er det naturligt, at det er ham, der sidder ned i kælken, der bliver trukket af Carl Philip.

Ved siden af går prins Alexander, der til foråret fylder tre år.

Artiklen fortsætter efter billedet

Børnene har prins Carl Philip sammen med prinsesse Sofia, som han blev gift med tilbage i 2015.

Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist, som hun hed dengang, mødtes gennem fælles venner, og hun beskriver det selv som "kærlighed ved første blik". De begyndte at date i 2009, men prinsens udkårne fik ikke en varm modtagelse i den svenske presse. Hellqvist havde nemlig været finalist i "Paradise Hotel" i 2005, og mange mente, at det ikke ligefrem var prinsessemateriale. Men da parret endelig fik hinanden under et stort anlagt bryllup i juni 2015, så det ud til at folkestemningen var vendt til det mere positive.
null
null

Sponsoreret indhold