Kongelige20. oktober 2023

Anne-Sofie Tørnsø Olesen klar på date med prins Christian: - Jeg synes da, han er megaflot

Askepot fra Egedal Kommune lavede et stuntet med skoen for at få det halve kongerige. Skulle prins Christian alligevel være klar på en date, ville Anne-Sofie Tørnsø Olesen ikke sige nej
Anne-Sofie Tørnsø Olesen fortæller nu, at hun er klar på en date med prins Christian, hvis han er klar på at møde Askepot.
Anne-Sofie Tørnsø Olesen fortæller nu, at hun er klar på en date med prins Christian, hvis han er klar på at møde Askepot.
 Foto: Martin Høien

Men nu er Anne-Sofie Tørnsø Olesen også blevet interviewet af et stort medie i Storbritannien – nemlig Daily Mail.

Til Ekstra Bladet fortæller Askepot nu, at Daily Mail blandt andet spurgte ind til, hvorvidt det hele kunne ende med en date med prins Christian.

Her svarede hun Daily Mail, at hun ikke rigtig kender til prins Christians kærlighedsliv.

Anne-Sofie Tørnsø Olesen har tidligere ikke lagt skjul på, at hun er single, og til Ekstra Bladet fortæller hun da også nu, at hun ville være klar på en date med prins Christian, hvis muligheden opstår.

- Altså, jeg tror ikke, man ville sige nej til det, hvis jeg skal være ærlig. Men hvis det var, så skulle jeg også kende ham lidt bedre. Jeg går ikke bare ud med hvem som helst.

Anne-Sofie Askepot afslører dog, at hun synes, at prins Christian ”er megaflot”.

Hun kan dog for nu kun bedømme han ud fra udseendet, da hun trods alt ikke nåede at snakke længe med ham til fødselsdagen i søndags.

Dermed er bolden blevet serveret til prins Christian og kongehuset, der herfra må beslutte sig for, om Askepot skal på date med prinsen.

Sponsoreret indhold