Kongelige6. april 2018

Alexandra åbner op: Udgiver ny bog

Til efteråret udkommer grevinde Alexandra med en ny bog, hvor hun går på jagt efter opskriften på danskernes lykke. Samtidig åbner hun op for sine egne tanker om et liv i den kongelige familie.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foto_bax_lindhardt_alexandra.jpg
 Foto: Bax Lindhardt

Fra Skagen til Skarø. Fra Møgeltønder til Christiania.

Det er bare nogen af de steder, som 53-årige grevinde Alexandra skal besøge, når hun til efteråret udgiver en bog, der skal være hendes personlige fortælling om den danske lykke.

Det står der i en pressemeddelse fra Politikens Forlag.

Bogen kommer til at hedde "Mit lykkelige land", og Alexandra vil forsøge at finde svar på, hvorfor os danskere konstant bliver kåret til verdens lykkeligste folkefærd. Hun vil også blive klogere på, hvad hun selv elsker ved Danmark.

Grevinde Alexandra vil på sin færd gennem vores lille land snakke med mange forskellige danskere såsom øboere og vinterbadere, og bogen vil give et tættere indblik i, hvad dansk kultur, historie og indentitet egentlig er.

Personlig fortælling

I bogen "Mit lykkelige land" vil der dog ikke kun være fortællinger om den danske lykke og vores skønne land.

Grevinde Alexandra vil også åbne for sit personlige liv og give et eksklusivt indblik i livet medlem af den kongelige familie og mor til prins Nikolai og prins Felix.

Hun beskriver den store kontrast, som det var for hende at opgive sit travle karriereliv i Hong Kong og i stedet som 31-årig flytte til Møgeltønder for at blive gift med prins Joachim.

Det er yderst sjældent, at os almindelige danskere får et kig ind bag dørene i den kongelige familie, men nu åbner Alexandra op for livet som offentlig person, samt de venskaber hun har fået derigennem.

Hvad med skilsmissen?

I pressemeddelelsen om Alexandras nye bog står der ikke, om grevinden også vil fortælle om sit ægteskab med prins Joachim og den efterfølgende skilsmisse.

En skilsmisse, der er blevet spekuleret meget i, men som kongehuset har formået at holde helt tæt til kroppen.

På trods af bruddet med prins Joachim har grevinde Alexandra formået at holde et tæt forhold til resten af kongefamilie og dronning Margrethe.

Bogen "Mit lykkelige land" udkommer i efteråret 2018.

Alexandra færdig med kongehuset

Sponsoreret indhold