Kendte17. november 2021

Zoë Kravitz kommer tættere på: Har mødt Channing Tatums datter

Forholdet mellem skuespillerparret kan vist næsten ikke blive mere seriøst, efter Zoë Kravitz har fået lov at møde Tatums datter, Everly
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er kun få uger siden, den 41-årige ”Step Up”-skuespiller Channing Tatum og 32-årige Zoë Kravitz endelig bekræftede deres forhold med et parbillede i forbindelse med Halloween.

Og nu tyder meget på, at parret ganske vist er klar til at tage deres forhold til næste skridt.

Er kommet helt tæt på

Fra sit tidligere ægteskab med Jenna Dewan, som Tatum blev skilt fra i 2019, fik han nemlig datteren Everly, der i dag er otte år gammel, og det er altså hende, som Zoë Kravitz nu for alvor er blevet introduceret til.

Artiklen fortsætter under opslaget

Ifølge en kilde tæt på det endnu nyforelskede par lyder det nemlig til People, at instruktøren og skuespillerinden gennem det seneste stykke tid har brugt mere og mere tid med hende.

- Det virker kun helt naturligt, at hun skal til at lære Everly bedre at kende. Han er en meget kærlig far, og han er meget seriøs med Zoë, lyder det fra insideren.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/kravitz_og_tatum.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Rygtet sammen i snart et år

Det var helt tilbage i januar måned, at rygterne om, at Kravitz og Tatum skulle have fundet kærligheden til hinanden begyndte.

Det skete, efter at Kravitz valgte at hyre Tatum til at skulle med i filmen ”Pussy Island”, hvor hun agerer instruktør for første gang.

Dengang var der ikke nogen af de to, der ønskede at ytre et enkelt ord om den mulige romance mellem de to, og der gik da også mange måneder, før de for første gang blev spottet på date sammen i New York.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20211023-210202-2-1920x1536we_1.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Scanpix

Men det var altså først i forbindelse med Halloween at både Kravitz og Tatum valgte selv at bekræfte forholdet. De to har dog fortsat endnu ikke sat ord på deres forhold – hverken på deres sociale medier eller i interviews.

Sponsoreret indhold