Kendte 3. november 2021

Se billedet: Channing Tatum og Zoë Kravitz bekræfter endelig

Der findes ingen anden måde at bekræfte et kærlighedsforhold i Hollywood, end at dele et billede på de sociale medier
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rygterne om, at der skulle være et nyt, hot par i Hollywood startede allerede tilbage i januar måned, da den 32-årige Zoë Kravitz valgte at hyre Channing Tatum, 41, til at spille med i hendes første film som instruktør, ”Pussy Island”.

Siden er de ad flere gange blevet spottet på hyggelige dates rundt om i New York, men hverken skuespilleren eller Kravitz har endnu selv sat ord på den tydelige romance mellem de to.

Lige indtil nu, hvor både Tatum og Kravitz har delt et billede af de to sammen i deres fælles udklædning til Halloween på deres respektive Instagram-stories.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Både Channing og Zoë delte billedet på deres sociale medier efter Halloween-festen. Foto: Instagram/Privat

Hverken skuespilleren eller skuespillerinden har sat ord på billedet, men det forholdet mellem de to kan altså næppe blive mere bekræftet nu.

En kilde tæt på det forelskede par kunne da også i sidste måned fortælle, hvordan de to er blevet meget mere afslappede omkring det hele.

- Det lader bestemt ikke til, at de gør, hvad de kan for at skjule deres forhold. Det er meget tydeligt, at de er meget glade for hinanden, lød det fra insideren.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Foto: Ritzau Sacnpix

Zoë Kravitz har tidligere været gift med Karls Glusman, de to ansøgte om skilsmisse i december 2020. Skilsmissen gik igennem i august måned, altså kun kort tid før, at hun og Tatum begyndte offentligt at tage på dates sammen.

Tatum har også tidligere været gift. Han blev skilt fra sin ekskone Jenna Dewan i 2019. De to fik sammen datteren Everly, der i dag er otte år gammel.

Sponsoreret indhold