Streaming28. november 2021

Zendaya gør det igen: Første kig på ny sæson af "Euphoria"

SE og HØR STREAMING: Den unge skuespillerinde Zendaya tog alle med storm, da hun dukkede op på skærmen som den problemramte Rue, og nu er hun klar til at gøre det endnu en gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi havde hot girl summer, og nu kan du så glæde dig til sad girl winter.

Den første trailer til den nye sæson af den hyperpopulære ungdomsserie "Euphoria" er nemlig landet.

Endnu en gang kan vi se frem til at opleve den 25-årige Hollywood-darling Zendaya i rollen som den unge Rue, der dyrker sine ungdomsår på en lidt mere heftig måde en så mange andre.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/euphoria.jpg
 Foto: HBO Max

Hollywoodstjernen Zendaya blæste alle bagover, da første sæson af "Euphoria" havde premiere. Nu er hun klar til at gøre det igen. (Foto: HBO Max)

Meget tyder nemlig på, at Rue endnu ikke er kommet helt ud af det stofmisbrug, hun kæmpede med i første sæson af serien, der havde premiere i 2019.

Derudover er det ikke mange detaljer, der bliver afsløret, når det kommer til handlingen i den nye sæson, men én ting er sikker: Det skal nok blive mindst lige så visuelt stimulerende en oplevelse som i første omgang.

Første sæson af serien høstede en lang række priser herunder tre Emmy Awards for bedste kvindelige hovedrolle til Zendaya samt for bedste makeup og bedste soundtrack. Et soundtrack som den britiske kunstner Labrinth står bag.

Den massive seersucces resulterede blandt andet i, at HBO fornyede serien med endnu en sæson blot en måned efter premieren.

Sæson to af "Euphoria" har premiere på HBO Max d. 9. januar 2022.

Se traileren til sæson to af "Euphoria" nedenfor:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold