Zac Efron skal være med i remake af 80’er-hittet ”Three Men and a Baby”

Foto: MEGA

I 1987 kunne den i dag 75-årige Tom Selleck, den 61-årige Steve Guttenberg og den 73-årige Ted Danson tryllebinde seerne i filmhittet ”Three Men and a Baby”.

I filmen bliver de tre mænd overladt en baby, som er blevet forladt ved deres dør, og vi følger deres hyggelige og sjove kamp med at opdrage et barn som tre mænd og uden nogen form for kvindelig indflydelse.

Filmplakaten fortæller lidt om, hvor svært det nogle gange er for de tre mænd at skulle opdrage et spædbarn. Foto: MEGA

Men selvom det er mere end 30 år siden, filmen havde premiere første gang, så kan det amerikanske medie The Hollywood Reporter nu afsløre, at Disney+ laver et remake af filmen.

Og at det er med selveste Zac Efron i en af hovedrollerne.

Filmen var i sin tid også en kæmpe succes, der indtjente mere end 100 millioner dollars – om det vil ske igen med den nye version, det vides endnu ikke.

1987-versionen af filmen var i forvejen et remake af en fransk film, men den blev hurtigt et hit og kun tre år efter, i 1990, blev der lavet en opfølger på filmen: ”Three Men and a Little Lady”.

Indtil videre er der dog kun nyheder om, at det vil være den første film i rækken, som Disney+ vil genskabe.

Zac Efron er i øjeblikket selv aktuel i Netflix-dokumentarserien ”Down to Earth”, hvor han rejser verden rundt sammen med en sundhedsekspert for at undersøge, hvordan vi leve sundt og bæredygtigt.

Hollywood-stjernen vil dog nok altid være bedst husket for sin rolle som Troy Bolton i ”High School Musical”-trilogien, og ikke mindst hans rolle som den berygtede Ted Bundy i Netflix-hittet ”Extremely Wcked, Shockingly Evil and Vile”, der havde premiere på streaminggiganten sidste år.

Hvornår optagelserne til den nye ”Three Men and a Baby” begynder, melder medierne endnu ikke noget om.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close