Zac Efron siger farvel: Jeg gør det nok ikke igen

Foto: MEGA

De fleste vil måske nikke genkendende til, at ”High School Musical-stjernen” havde gjort en ekstra indsats for at få sin sixpack til at se endnu mere indbydende ud end normalt, da han spillede med i ”Baywatch” i 2017.

Han skulle selvfølgelig også spille tæt sammen med Dwayne ”The Rock” Johnson, som jo ikke ligefrem er den mindste skuespiller i Hollywood.

Faktisk sikrede Zac Efrons træner, Patrick Murphy, at skuespilleren endte med en fedtprocent på fem efter kun 12 ugers intensiv træning, skriver Hollywoodlife.

Det var ikke kun i Baywatch, at Efron viste sin overkrop frem. Her ses han i "Dirty Grandpa" fra 2016. Foto: MEGA

Men overraskende nok, så lader det altså til, at Efron ikke har lyst til at stå lige så skarpt igen.

- Det var faktisk et rigtig vigtigt tidspunkt for mig at lave filmen, for jeg fandt ud af, da jeg var færdig med filmen, at jeg aldrig har lyst til at være i så god form igen. Virkelig. Det var så hårdt, fortæller Zac Efron til værten Sean Evans i programmet ”The Hot Ones”.

- Du har ting som vand i kroppen, under din hud som du er bekymret for, om det vil gøre din sixpack til en fire-pack. Shit, det er bare ikke… det er dumt, siger han videre.

Heldigvis fortryder skuespilleren ikke sit hårde arbejde, og han har det ganske godt med ikke at skulle stå lige så muskuløs igen i den nærmeste fremtid.

- Jeg er glad for, at det virkede, og jeg er glad for, at jeg kom igennem det. Og måske jeg kunne finde på at gøre det igen, hvis det er for noget, som jeg synes, er det værd. Men lad os nu vente og se. Jeg har det godt, siger Efron i programmet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close