The Weeknd chokerer fans med vanvittig plastikkirurgi

Harry Styles er muligvis glad, men det er hverken Bieber, The Weeknd eller Nicki Minaj. De raser nemlig over årets nominerede.

Video: Rød Løber

Da den 30-årige musiker The Weeknd gik på scenen til sidste års American Music Awards, der blev afholdt i august, var der mange, der undrede sig over, hvorfor det lige var, at hans ansigt var helt pakket ind i bandage. 

Efter premieren på popstjernens seneste musikvideo, "Save Your Tears", har fans imidlertid fået svaret på det spørgsmål. 

I den nye video viser sangeren, der i privaten går under navnet Abel Tesfaye, et nyt og skræmmende plastikkirurgisk look frem, der er blevet fremstillet gennem proteser og muligvis også CGI. Så til alle The Weeknd-fans: Bare slap af. Det er ikke ægte. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Hvad sker der her? Fans undrede sig, da The Weeknd dukkede op til en prisfest med ansigtet dækket i bandager. Nu har vi fået svaret. (Foto: Ritzau Scanpix)

Stjernen viser blandt andet en tyndere og skævere næse, oppustede kinder, forstørrede løber og operationsar frem, og det skræmmende look har fået flere fans til at reagere på de sociale medier. 

- Hvorfor ser The Weeknd sådan ud i "Save Your Tears"-musikvideoen? Jeg kan ikke lide det, skriver en fan på Twitter.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Flere fans mener, at det vilde - men bevares, falske look - er en spydig kommentar til den nu udskudte Grammy-uddeling, der vækkede stor vrede hos adskillige kunstnere, efter årets nominerede blev offentliggjort. 

The Weeknd var blandt de vrede og skuffede artister, der måtte se sig forbigået, og det kan måske være derfor, at han nu demonstrerer med symbolske blå mærker på både krop og sjæl. 

Se The Weeknds vilde look her: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close