Kendte10. januar 2021

The Weeknd chokerede med plastikansigt: Nu viser han sig frem igen

Internettet har en del sat sige om musikerens kirurgi-stunt. Kan det eksempelvis have været en reference til ekskæresten og supermodelle Bella Hadid?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega567059_015.jpg
 Foto: MEGA

R&B-stjernen Abel Makkonen Tesfaye, som går under kunstnernavnet The Weekend tog make up-skills til et helt nyt niveau, da han i for en håndfuld dage tilbage offentliggjorde sin musikvideo til hittet ”Save Your Tears”.

For efter en længere periode, hvor han til awardshows og på løbere havde været pakket ind i bandager, blottede han nu et helt anderledes og meget ”falsk” udseende. Fans var chokerede over hans tilsyneladende fuldstændige omrokering af ansigtet.

Nu kan tilhængere af det naturlige look hos den 30-årige stjerne dog ånde lettet op. De oprindelige ansigtsfolder er tilbage.

I hvert fald hvis man skal tro en tv-reklame for sin forestående optræden ved den amerikanske sportsbegivenhed Super Bowl.

https://imgix.seoghoer.dk/thwweeknd.png
 Foto: Instagram, The Weeknd

(Foto: Instagram, The Weeknd)

Tilbage i november blev det offentliggjort, at The Weeknd skal stå for underholdningen i pausen – ved det såkaldte halftime show – hvor andre kæmpestjerner før i tiden har leveret historiske optrædener.

I tv-spottet, som Pepsi selvfølgelig står bag, bekræftes det dog, at den populære musiker slet ikke har været under kniven, som det ellers kunne se ud som.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Til US Weekly fortæller en kilde, at der har været tale om såkaldt ”performance”.

- Han har gået med prosthetics (en form for special effects make-up red.) som en del af en karakter, som han har spillet siden november 2019, da han lancerede ”After Hours”-æraen,” lyder det som hentydning til The Weeknds aktuelle album.

Opmærksomme fans synes siden hans lille plastik-stunt at være overbevist om, at han referer til sin forhenværende kæreste Bella Hadid.

Ikke alene er Hadid supermodel. Hun er også under årelang mistanke ofr at have korrigeret sit udseende.

”The Weeknd prøver helt sikkert at ramme Bella Hadid med hele plastikkirurgi-temaet,” lyder det.

Selv afviser hun dog alle spekulationer.

- Folk tror., jeg har fået det ene og det andet lavet. Og ved du hvad? Vi kan da få lavet en scanning af mit ansigt, skat. Jeg er bange for at bruge fillers i læberne, for jeg vil da ikke ødelægge mit ansigt, har hun tidligere udtalt.

På nummeret ”Escape form L.A. synger The Weeknd om de skræmmende ens kvinder, der alle render rundt i millionbyen med de samme indgreb.

“LA girls all look the same/I can’t recognize/The same work done on they face”, synger han, mens han senere tilføjer:

“She got Chrome Hearts hangin’ from her neck.”

Bella Hadid er opvokset i Los Angeles, og hendes rapper-eks refererer desuden til et mærke, Chrome Hearts, som hun gennem flere år har haft et tæt samarbejde med.

https://imgix.seoghoer.dk/mega305029_001_0.jpg
 Foto: MEGA

The Weeknd og Hadid sammen i 2018

Bella og The Weeknd datede med jævne mellemrum mellem 2015 og 2019. De gik fra hinanden første gang i efteråret 2016, hvorefter de fandt sammen igen to år efter. I august 2019 var det så endegyldigt forbi mellem de to megastjerner.

Sponsoreret indhold