Wafande er blevet far

Wafande er blevet far til en lille datter.

Wafande er blevet far til en lille datter.

Foto: All Over Press

 

Reggaesangeren og Voice Junior-coachen Wafande måtte vente til et par dage efter juleaften før han fik sin bedste julegave.

34-årige Wafande er nemlig blevet far til en lille datter.

Det skriver han og kæresten Nafi Lisa Gravesen begge på Instagram.

Den lille pige kom til verden den 26. december.

- Som sendt fra himlen kom hun den 26. december. Bedste gave i verden, skriver Wafande.

Timingen er perfekt, for sangeren har tidligere fortalt SE og HØR, at han er klar til at få børn.

Voice Junior-coachen mødte sin kæreste i 2015 under indspilningerne af musikvideoen til "Himlen for mig selv", hvor Nafi stod for koreografien, og nu har de stiftet familie.

Wafande annoncerede også graviditeten på Instagram.

- Her er dagens nyhed så. Livets største øjeblik og så endda med den smukkeste kvinde i verden. Kan næsten ikke vente. Glæder mig til at møde det nyeste medlem af familien. Daddy is ready for you, skrev Wafande selv i september til Instagram-billedet, hvor hans kæreste poserede med lille voksende mave.

Wafande: - Det var ikke planlagt

Wafande er født i København som søn af en fransk-dansk mor og en tanzanisk-congolesisk-malawisk-omansk far og han er opvokset på Christiania i København.

Senere flyttede familien til Frankrig, hvor Wafande spillede basketball for ungdomslandsholdet – herefter tog han hjem til Danmark for spille musik.

Selv om graviditeten ikke var planlagt, kunne Wafande slet ikke få armene ned over sin kommende rolle som far, da han blev klar over, at to snart skulle blive til tre.. 

– Det var ikke, fordi vi har stået og sat kryds i kalenderen, men det er vel modtaget. Vi er meget glade for det og glæder os utroligt meget, sagde han til SE og HØR.

Den 34-årige reggaemusiker var dengang dog ikke helt tilfreds med barnets timing. Dengang var terminen nemlig sat til at være nytårsaften, så hvis datoen holdt stik, ville ønskebarnet måske komme til verden med et ordentligt brag.

– Det er ikke så godt planlagt, men det bliver et festligt barn, lød det tidligere fra sangeren, der nåede at blive far fem dage før nytårsaften. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close