Kendte 20. maj 2020

Vred Mai Manniche: - Nok er nok!

Den danske smykkedesigner Mai Manniche har fået nok af den negative stemning på de sociale medier
Foto: Thomas Laursen

Når man deltager i debatten på de sociale medier, skal man som regel lægge øre til meget, og det har fået smykkedesigner Mai Manniche til at sige stop. 

I et nyt opslag på sin Instagram-profil skriver Mai, at hun har fået nok af mavesure kommentarer fra følgere. 

- Nok er nok! Jeg bliver nødt til at komme med denne, for det her er ikke i orden. Det er IKKE ok at svine andre mennesker til - hverken på de sociale medier eller i levende live, skriver hun og fortsætter: 

- Desværre er der en skræmmende tendens på de sociale medier, hvor negatuve, mavesure mennesker nemt kan sende en svinder afsted.

Mai Manniche skriver desuden, at hun ikke har noget imod, at folk er uenige, men at det ikke er ensbetydende med, at man så har ret til at svine andre mennesker til. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mai Manniche har især skabt debat med sine holdninger til myndighedernes håndtering af coronakrisen i Danmark. 

Noget, hun har delt flere tanker om på både Instagram og på sin personlige blog. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Vis dette opslag på Instagram

Nok er nok! Jeg bliver nødt til at komme med denne, for det her er ikke i orden. Det er IKKE ok at svine andre mennesker til - hverken på de sociale medier eller i levende live! Desværre er der en skræmmende tendens på de sociale medier, hvor negative, mavesure mennesker nemt kan sende en sviner afsted. Det er fint at være uenig, men at svine andre mennesker er IKKE at være uenig. Det er at være ond og i min verden siger det meget om vedkommendes intelligens. Jeg har efterhånden lært at sige FÅRK DEM og bruge delete/bloker - den slags vil jeg ikke finde mig i på min profil, i mit univers. Det afholder dog ikke selvsamme personer (ofte med fake profil) til så at kontakte mine venner etc for at svine mig til der. Lad os sammen bekæmpe disse mennesker. Så oplever du nogle der sviner andre til, stop dem, spørg dem om de synes det er i orden - om de ville sige det samme til personen i virkelighedens verden? Næppe. Og så bloker dem God dag allesammen og husk det nu, livet er smukt . Enough is enough! I have to say this one, because this is not okay. It is NOT ok to swindle other people - either on the social media or live! Unfortunately, there is a scary trend on social media where negative people can easily send a swindle off. It's fine to disagree, but to swindle other people is NOT to disagree. It is evil and in my world it says a lot about their intelligence. I have learned to say GET OUT and use delete / block - I will not have that on my profile, in my universe. However, it does not stop the same people (often with a fake profile) from contacting my friends etc to swindle me there. Let's fight these people together. If you see someone swindling others, stop them, ask them if they think it's okay - whether they would say the same thing to the person in the real world? Barely. And then block them Good day everyone and remember, life is beautiful #behave #opførdigordentligt

Et opslag delt af Smykkedronning Mai Manniche (@maimanniche_jewlscph) den

- Det er hysteri og politik, skrev Mai Manniche blandt andet tilbage i marts, efter statsminister Mette Frederiksens (S) beslutning om at lukke landet ned for at forhindre en voldsom smittespredning af coronavirus. 

Kritikken haglede efterfølgende ned over smykkedesigneren, der blandt andet blev mødt af et satirisk indslag fra komiker Huxi Bach, der kaldte Mai Manniche og moderen, Vibeke Manniche, for "Kuk Kuk Klan".

Mai Manniches kontroversielle holdninger ledte også til, at samarbejdet med Psoriasasforeningen ophørte. 

- Efter dialog med Mai Manniche dags dato, er samarbejdet ophørt øjeblikkeligt, lød det fra foreningen i slut marts.

Sponsoreret indhold