Kendte16. august 2023

Vraget af "Vild med dans": Skuffet Michael Olesen havde ryddet kalenderen

"Vild med dans"-veteranen lægger ikke skjul på, at han er skuffet over ikke at være udvalgt til den kommende jubilæumssæson – men han ser frem til at heppe hjemme fra sofaen
Her ses Michael Olesen med Lars Rasmussen til gårsdagens gallapremieren på ”Gran Turismo” i CinemaxX i København.
Her ses Michael Olesen med Lars Rasmussen til gårsdagens gallapremieren på ”Gran Turismo” i CinemaxX i København.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Michael Olesen i tårer: Vraget i "Vild med dans"

Det var en sønderknust Michael Olesen, 40, der i sidste uge kunne meddele, at han ikke er en del af holdet til dette års "Vild med dans", som i år endda kan fejre jubilæum med 20 sæsoner.

Til gallapremieren på ”Gran Turismo” i CinemaxX i København lægger den rutinerede danser da heller ikke skjul på sin skuffelse over for den fremmødte presse.

– Når vi skal lave "Vild med dans", så skal vi jo sætte små fire måneder minimum af til det. Man skal rydde ens kalender. Det har jeg gjort de sidste 15 år, og det har jeg selvfølgelig også gjort i år.

Efter at have svinget en kendispartner rundt på Danmarks mest berømte dansegulv de sidste 15 år, kommer den i år ikke til at stå på intens træning og fredagsdans for Michael Olesen:

– I år der må jeg sidde på sofaen med Felix (han søn, red.) og heppe på mine kollegaer, lyder det fra Olesen, der tilføjer, at han er "ked af" TV 2's beslutning.

Sponsoreret indhold