Kendte11. august 2023

Michael Olesen i tårer: Vraget i "Vild med dans"

Den garvede danser er IKKE en del af holdet, når næste sæson af det populære TV 2-program løber over skærmen
Michael Olesen. Vild med Dans program 4. Ti kendte udfordres på dansegulvet i studiet København, fredag den 30. september 2022. (Foto: Martin Sylvest/ Ritzau Scanpix 2022)
Michael Olesen skal ikke være med i den kommende sæson af "Vild med dans", og det er han rigtig træt af.
 Foto: Ritzau Scanpix

Når den kommende sæson af "Vild med dans" løber over skærmen til september, så bliver det uden Michael Olesen på dansegulvet.

Den garvede danser, der ellers har været med i 15 sæsoner af det populære program, er nemlig blevet droppet af TV 2.

Det skriver han selv i et opslag på Instagram.

- Jeg modtog desværre et af de største ØV-telefonopkald i dag, jeg nogensinde har fået, indleder Michael Olesen opslaget, før han afslører nyheden.

I sit opslag lægger den kendte tv-danser ikke skjul på, at han er skuffet over, at TV 2 ikke har fundet en plads til ham på holdet i den nye sæson.

Han fortæller for eksempel, at han har "fældet en lille tåre" over det, og at dette især skyldes, at sæsonen er programmets 20-års jubilæum.

- Jeg elsker 'Vild med dans', og alt det kan, og det er en meget stor del af mig. Derfor er jeg også oprigtig ked af ikke at skulle være en del af det og få lov til fejre jubilæet sammen med min 'Vild med dans'-familie, skriver han.

- Jeg havde virkelig glædet mig og følte, at jeg havde en masse nye spændende idéer til jubilæet, som skulle vises på Danmarks fedeste dansegulv, men det skulle ikke være denne gang, og det kan jeg mærke er mega ØV!

Selvom Michael Olesen er tydeligt træt af TV 2's beslutning, virker det dog ikke til, at han bærer nag.

I hvert fald understreger han, at har tænkt sig tænde fjernsynet og se med, når hans venner og tidligere kollegaer giver den gas på dansegulvet.

'Vild med dans' får premiere 22. september.

Sponsoreret indhold