Kendte3. marts 2024

Voksen med Jenna Bagge: 21-årige Albert Harson er modnet på rekordtid

Skuespilleren, der lige nu er på skærmen i TV 2’s ”Shaolin”, er klar til børn med sin elskede kæreste, som er han mødte på hele Danmarks dansegulv
Da 21-årige Albert Harson og Jenna Bagge, 34, mødte hinanden under ”Vild med dans” i 2020 nægtede de længe, at der var romantiske følelser mellem dem, men knap et år efter, fortalte de åbent om deres kærlighed.
Da 21-årige Albert Harson og Jenna Bagge, 34, mødte hinanden under ”Vild med dans” i 2020 nægtede de længe, at der var romantiske følelser mellem dem, men knap et år efter, fortalte de åbent om deres kærlighed.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna køber lejlighed sammen

I et tempel i Sydkorea langt væk fra Danmark og de trygge rammer, lærte Albert Harson en masse nyt i løbet af optagelserne af ”Shaolin”.

Ukendte sider blev kendte. Nye tanker kom med til Danmark, og dårlige vaner forblev i Dogapsa-templet i Sydkorea, hvor han prøvede at finde ind til sit sande jeg.

– Jeg fik et indblik i deres måde at leve på, som er meget anderledes fra den, vi kender herhjemme. Det havde jeg også håbet på, siger Albert Harson til SE og HØR.

Han lærte noget af de østlige tilgange til livet: at koncentrere sig om at leve i nuet og fokusere sin tid og energi der, hvor man er. Og det nærvær, det giver, gør de gode stunder endnu bedre.

– Du snyder dig selv for nogle rigtig gode øjeblikke. For jeg tror det kræver tilstedeværelse, hvis du skal blive ramt af noget eller grine, siger Albert.

– Så skal jeg ikke sidde og tænke på, hvad jeg skal spise til aften, når jeg er midt i en samtale, pointerer Albert.

Hele Danmark lærte Albert at kende, da han spillede rollen som Lasse i ”Tinka”-julekalenderne i selskab med Josephine Højbjerg, 21.
Hele Danmark lærte Albert at kende, da han spillede rollen som Lasse i ”Tinka”-julekalenderne i selskab med Josephine Højbjerg, 21.
 Foto: Per Arnesen/TV 2

Romantisk dans

I privaten er det ofte Jenna Bagge, 34, som han spiser middag med.

Skuespilleren faldt for Jenna, da de i 2020 tørnede ud på ”Vild med dans”-gulvet og nåede hele vejen til finalen.

Allerede på dansegulvet var kemien i top, men det var først mere end et halvt år senere, at parret fortalte offentligt, at de var blevet kærester.

– Det kom stille og roligt efter dansen, fortalte Albert dengang.

– Vi kom sindssygt tæt på hinanden ved at danse sammen, og så er Jenna bare megasød og totalt positiv og udadvendt, roste skuespilleren hende.

Træningen i TV 2’s ”Shaolin” var meget hårdere og smertefuld, end Albert havde regnet med. Men den lærte ham at holde ud.
Træningen i TV 2’s ”Shaolin” var meget hårdere og smertefuld, end Albert havde regnet med. Men den lærte ham at holde ud: – Jeg forsøgte at efterlade den side af mig, der prøver at finde undskyldninger for, hvorfor jeg ikke skal gøre det i stedet for bare at gøre det, lyder meldingen fra Albert, der også har gjort plads til en yogamåtte hjemme i sin og Jennas lejlighed.
 Foto: André Blinkilde/TV 2

Alder betyder intet

Da parret mødte hinanden, var Albert endnu ikke flyttet hjemmefra, men det blev der lavet om på. Han flyttede ind hos sin 13 år ældre kæreste. For dem betød aldersforskellen ikke noget, men de var meget nervøse for, hvad andre ville sige.

– Faktisk føler jeg, at det netop er den aldersforskel, der har gjort os stærke sammen. Vi har tænkt over og talt om alt, mærket efter i maven gang på gang og stadig fundet frem til, at det da helt sikkert bare skal være os to, erkendte Jenna Bagge på sin Instagram efter at parret var blevet kærester.

Da Albert og Jenna begyndte at kysse, var de bange for, hvad andre ville sige til aldersforskellen.
Da Albert og Jenna begyndte at kysse, var de bange for, hvad andre ville sige til aldersforskellen: – Vi mærker ikke den her aldersforskel. Men set udefra, når man bare hører alderen og tallene, kan det godt lyde rimelig specielt. Så jeg var da nervøs for, hvordan mine venner og min familie ville tackle det. Helt sikkert, erkender Albert i podcasten ”Jagten på en ven”.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Baby på vej?

Siden har parret købt en 104 kvadratmeter stor lejlighed i Carlsbergbyen i København til seks millioner kroner.

Her er der også plads til en mulig familieforøgelse.

– Altså, det vil vi i hvert fald gerne. Og der behøver da ikke gå for lang tid, sagde Jenna i efteråret til SE og HØR, da vi spurgte ind til, om de havde planer om at få en baby.

Albert var helt enig med sin skønne kæreste.

– Det er da helt klart noget, vi taler om – og drømmer om. Men nu må vi se – nu er der i hvert fald plads, lød det fra Albert.

Sponsoreret indhold